reklama
R
rouż
Gość
To niebylby problem, ale za szafa nie dam rady zamalowac...Ale pogadam jeszcze z moim M na ten temat. Z tym, ze widze juz jego reakcje: , hihihito moe po prostu okleić szafę taką taśmą papierową szeroką do malowania...
a na łóżko pozakładac worki i się nie pobrudzi....
MagdaP3011
Fanka BB :)
Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)
Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)
no to czekamy na zdjecia:-)
MagdaP3011
oki, jak tylko będzie wszystko na miejscu to robie fotki i wstawiam mam nadzieje że wyjdzie tak jak planuje
MagdaP3011
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci tak 2w1
I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)
I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy
katrenki
Kurcze pozyczylabym Tego Twojego meza....fajnie...komoda super
MagdaP3011
Kurcze pozyczylabym Tego Twojego meza....fajnie...komoda super
Dzięki wielkie musze przyznać że nawet mu wyszła mimo że robił coś takiego pierwszy raz w życiu Ale nie wiem czy chciałabyś go pożyczyć bo właśnie siedzę sama w domu a on bawi się u kumpla na wieczorze kawalerskim!!
reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci tak 2w1
I jak?? może być??
świetna komoda super pomysł! kto projektował? :-)
Podziel się: