reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych Szcześć

może wroć do opcji udrapowanego materialu - czysta robota, niczego nie trzeba przesuwać, a ostatecznie można i gwoździkami przybić :tak:

reklama
Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode:) Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki:) Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał:) Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi:) całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie:) jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum:) wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)

Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode:) Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki:) Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał:) Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi:) całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie:) jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum:) wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)

no to czekamy na zdjecia:-)

Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

świetna komoda :tak: super pomysł! kto projektował? :-)

Do góry