reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

może wroć do opcji udrapowanego materialu - czysta robota, niczego nie trzeba przesuwać, a ostatecznie można i gwoździkami przybić :tak:

reklama
Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode:) Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki:) Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał:) Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi:) całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie:) jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum:) wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)

Dziewczyny musze sie Wam pochwalić (o ile jest czym) że dzisiaj prawdopodobnie wreszcie będę miała komode:) Niestety dopiero teraz bo mój ukochany mąż postanowił zrobić ją własnoręcznie bo po pierwsze w sklepach i na allegro są bardzo drogie a po drugie chcę mieć komode takiej wielkości żeby wszystko mi się do niej zmieściło a na niej postawie przewijak i kosmetyki:) Wymiary: szerokość 100cm, wysokośc 89cm, głębokość szuflad 60cm a ten blat na górze będzie głębszy czyli 70cm żeby przewijak się zmieśćił i nie odstawał:) Ponadto jest na małych kółeczkach w celu poodkurzania wykładziny na której stoi:) całość prezentuje się już teraz całkiem przyzwoicie:) jak tylko ją dokończymy i przewieziemy do mieszkania zaraz pstrykne fotki i wstawiam na forum:) wreszcie będę miała wszystko gotowe dla córci:-)

no to czekamy na zdjecia:-)

Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

świetna komoda :tak: super pomysł! kto projektował? :-)

Do góry