reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny to wy już macie ubraną pościel ?
Ja chętnie bym już ubrała, ale chyba strasznie się zakurzy hmmm?
Ja nawet swoją pościel codziennie chowam , bo mam obsesje na punkcie kurzu, np nie moge patrzeć jak niektórzy nie ścielą łóżka i siadają brudnymi jeansami na pościeli:szok:

Ja nawet swoją pościel codziennie chowam , bo mam obsesje na punkcie kurzu, np nie moge patrzeć jak niektórzy nie ścielą łóżka i siadają brudnymi jeansami na pościeli:szok:

Mi chodziło o złożenie łozeczka i włozenie poscieli żeby zobaczyć jak to wyglada wszystko.Jak już mi sie widok znudzi:-Dto hop do pralki i jak wyschnie chowam do szafki, wyjmę jak dzidzi bedzie miało przyjsć do domku:-)
Ja nie sciele łóżka już od dawna , bo ciagle w nim spię albo siedze na forum:-D
No chyba ze gosci sie spodziewam:-Djak się pobrudzi to mam pralkę:-D

łoooooooo matko :-)

Widzisz a ja jestem taki typ , ze jak nawet jestem chora i musze np leżeć to składam pościel i tylko leżę pod kocem, ubrana z dresy itd. :-D

Nie znoszę rozłożonej pościeli i siebie w piżamie albo szlafroku :-)

A komp mam stacjonarny, więc prawie w ogóle nie leżę :-)

moja pođściel dla dzidzi jeszcze w worku... nawet jej nie wyprałam jeszcze:szok:;-):zawstydzona/y:
no a ja nie mam jak ścielić łóżka b u nas są te wielkie małżeńskie łoża...:eek: no i się ich nie składa...
ale zawsze kładę na nie koc bo też nie lubię tsak w jeansach się kłaść....

reklama
łoooooooo matko :-)

Widzisz a ja jestem taki typ , ze jak nawet jestem chora i musze np leżeć to składam pościel i tylko leżę pod kocem, ubrana z dresy itd. :-D

Nie znoszę rozłożonej pościeli i siebie w piżamie albo szlafroku :-)

A komp mam stacjonarny, więc prawie w ogóle nie leżę :-)

No tak , każdy ma swoje przyzwyczajenia jakieś:-), trochę posiedzę i chyba pojde spać:-D

Do góry