reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

super to wyglada:-)a ten kocyk na przwijaku to takie specjalne okrycie na przewijak??

Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

super pokoik :) cieplutkie kolorki a pytanko mam widzialam w kołysce kocyk i chce taki kupic na zime wrazie czego i zastanawiam sie nad gruboscia :) mozesz mi powiedziec czy jest taki typowo gruby czy cienki ? :p hehe

świetna komoda :tak: super pomysł! kto projektował? :-)

Sorki że dopiero teraz odpisuję, niestety musiałam zaopiekować się mężem który wrócił z wczorajszych wojaży:-D Więc tak, komode "projektowaliśmy" sobie sami, w zasadzie chciałam prostą bez zdobień itp. ponieważ chcę ją w późniejszym okresie przenieść do salonu i będzie komplet do stolika. Też robił go mąż i w tym samym kolorze jest:) Komoda kosztowała nas 400zł ale jest bardzo duża i pojemna a takiej nie kupilibyśmy nigdzie.

Co do kołyski to jest tylko na początek na pierwsze 4 mies. a później musimy kupić łóżeczko. Kołyski bym nie miała ale dostaliśmy od bratowej bo ich córeczka ma już 9 mies. i wogóle w niej nie spała (śpi do dziś z rodzicami)

Kocyki mam 2, to są właśnie te akrylowe, na zime super sprawa:) prócz kocyków mam jeszcze pościel do kołyski ale poszewki są ledwo wyprane i muszę je wyprasować:)

Kocyk na przewijaku to zwykły cienki kocyk:) przypuszczam że w praktyce go tam nie będzie:)

Ciesze się że pokoik się Wam podoba, kolorek 3 razy pomarańcz i 1 ściana biała:) Brakuje mi jeszcze tej naklejki na ścianie ale to szczegół.

reklama
Przyszło łożeczko:-):-)z materacykiem.Nie mogłam wytrzymać otworzyłam wielkie pudło ..a ile otwierania ..jezu..jak pozaklejane:-Di teraz czekac na męża az wróci i złoży....:sorry:a to dopiero 10 :00...sama bym złożyła ale nie dam rady..zresztą takiej przyjemności nie będę mu odbierać, bo już od wczoraj gada że sam złoży i mam nic nie ruszać:-)

Do góry