reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

Dziewczyny, ja w naszym hosteliku ozdabiałam ściany w ten sposób, że nakupiłam ramek w Ikei kolorowych i kilka materiałów też kolorowych z abstrakcyjnymi wzorami i wycinałam je na wymiar ramek i powsadzałam. Świetnie to wygląda, bo każdy obrazek jest inny.
Teraz też zamierzam kupić te ramki, ze 4 i kawałek materiału dziecięcego. I uszyję jeszcze takie coś z kieszonkami na drobiazgi na ścianę, żeby zawiesić. Taki mam plan. A co z niego wyjdzie to się okaże :)

reklama
mój P. miał dziś pomalować ściany u nas w sypialni, a jego tata zabrał go do roboty.....a ja chciałabym Wam już pokazać jak będzie wyglądał kącik Hani:D póki co będzie spać z nami w pokoju gdzieś tak do 2 roku życia:) no chyba, że będzie spokojnym dzieckiem to dostanie swój pokoik wcześniej:D:D

Laseczki, pamiętacie ten *******nik, który był naszą sypialnią? Zdjęcia wstawiałam na pierwszej stronie wątku. Otóż metamorfoza została przeprowadzona i jestem zachwycona efektem. Wspólnymi siłami: dwóch dziadków, wujka, babci, tatusia i mamusi wyszedł naprawdę zarąbisty pokoik, chociaż do dyspozycji mieliśmy tylko jakieś 9m2 :)

Jak obiecałam zdjęcia "przed":

przed.jpgprzed1.jpg

I "po":

DSC_1023.jpgDSC_1024.jpgDSC_1025.jpgDSC_1026.jpgDSC_1027.jpgDSC_1029.jpgDSC_1030.jpgDSC_1031.jpg

Pola pokoik piękny!!! kolorystyka pomieszczenia bardzo w moim guście! sama bym tam z chęcią zamieszkała :)
oglądając Wasze kąciki dla maluchów, bardzo żałuje że nie mam metrażu w którym moje maleństwo miało by oddzielny świat.. a tak musi męczyć się z nami w jednym pokoju..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry