reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych pociech

Dla odmiany nie pokażę kącika dla dzidziusia bo poczekamy z tym do grudnia, ale przedstawiam pokoik Szymonka po wizycie jego 8 dni starszej koleżanki. Szymon w oknie macha na pożegnanie:-)
Czyli CO MOŻE WAS CZEKAĆ ZA 3 LATAZobacz załącznik 401350
Dorotka skąd ja znam taki widok:-D. Pokój Igorka tak samo wygląda bez wizyt koleżanek i też macha wszystkim w oknie na pożegnanie:-D. Jakbym patrzyła na swój dom. A mój Igorek jak zobaczył to zdjęcie powiedział: "Ja chcę się tu bawić!"

reklama
To ja Wam zaprezentuje poleczke z ubrankami (i nie tylko Milenki) :-)
W szufladce rzeczy dla mnie.

I oto lista tego co mam z ubranek:

rozmiar 56:
1 pajacyk
3 spioszki
5 kaftanikow
1 rajstopy

rozmiar 62:
2 pajacyki
9 body
5 kaftanikow
2 polspiochy
3 spiochy
4 bluzeczki
2 dresy
3 sukienki
2 legginsy
2 spodnie
1 rajstopy

Inne:
7 par skarpetusi
2 pary lapek niedrapek
5 czapeczek kapielowych

2 reczniki kapielowe
2 kocyki
1 spiworek do spania
10 pieluszek tetrowych
3 pieluszki flanelowe

Moze komus by sie chcialo zagladnac i podpowiedziec, czy czegos mi brakuje i czy tyle wystarczy? :-)

Załączniki

• p3.jpg
    p3.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 108
  • p4.jpg
    p4.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 110
  • p5.jpg
    p5.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 113
  • p6.jpg
    p6.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 106
  • p7.jpg
    p7.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 98
  • p2.jpg
    p2.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 108
  • p1.jpg
    p1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 97
  • p8.jpg
    p8.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 97
Melisa ja bym kupiła ze 3-4 body na rozmiar 56, jeszcze minimum jeden pajacyk na 56, na rozmiar 62 to pajacyków jeszcze tak ze 4 do tego czapeczkę na dwór bym dokupiła :)

Wlasnie na 56 nie wiem, czy dokupywac, bo to Mala szybko wyrosnie, a te body 62 sa takie malutkie, ze mysle, ze od poczatku moge je ubierac :-) Pomysle nad tymi pajacykami :-)

Melisa myślę że na 56 to trochę tego mało jest. niby nie wiadomo jakiej wielkości będzie maluch. moja córka urodziła się w rozmiarze 54. a taki maluch bardzo często ulewa i trzeba go przebierać nawet kilka razy dziennie. z drugiej strony jeśli będzie większy ... albo jak na ten czas zatrzymaj się na tym co masz a po porodzie gdyby coś zabrakło to dokupisz.

reklama
Melisa bardzo ładnie i kolorowo wygląda ta wasza półeczka. Ja bym dokupiła pajacyka jakiegoś ciepłego i kombinezon albo jakąś kurteczkę na wyjście ze szpitala..

Do góry