Dorotka skąd ja znam taki widok. Pokój Igorka tak samo wygląda bez wizyt koleżanek i też macha wszystkim w oknie na pożegnanie. Jakbym patrzyła na swój dom. A mój Igorek jak zobaczył to zdjęcie powiedział: "Ja chcę się tu bawić!"Dla odmiany nie pokażę kącika dla dzidziusia bo poczekamy z tym do grudnia, ale przedstawiam pokoik Szymonka po wizycie jego 8 dni starszej koleżanki. Szymon w oknie macha na pożegnanie:-)
Czyli CO MOŻE WAS CZEKAĆ ZA 3 LATAZobacz załącznik 401350
reklama
To ja Wam zaprezentuje poleczke z ubrankami (i nie tylko Milenki) :-)
W szufladce rzeczy dla mnie.
I oto lista tego co mam z ubranek:
rozmiar 56:
1 pajacyk
3 spioszki
5 kaftanikow
1 rajstopy
rozmiar 62:
2 pajacyki
9 body
5 kaftanikow
2 polspiochy
3 spiochy
4 bluzeczki
2 dresy
3 sukienki
2 legginsy
2 spodnie
1 rajstopy
Inne:
7 par skarpetusi
2 pary lapek niedrapek
5 czapeczek kapielowych
2 reczniki kapielowe
2 kocyki
1 spiworek do spania
10 pieluszek tetrowych
3 pieluszki flanelowe
Moze komus by sie chcialo zagladnac i podpowiedziec, czy czegos mi brakuje i czy tyle wystarczy? :-)
W szufladce rzeczy dla mnie.
I oto lista tego co mam z ubranek:
rozmiar 56:
1 pajacyk
3 spioszki
5 kaftanikow
1 rajstopy
rozmiar 62:
2 pajacyki
9 body
5 kaftanikow
2 polspiochy
3 spiochy
4 bluzeczki
2 dresy
3 sukienki
2 legginsy
2 spodnie
1 rajstopy
Inne:
7 par skarpetusi
2 pary lapek niedrapek
5 czapeczek kapielowych
2 reczniki kapielowe
2 kocyki
1 spiworek do spania
10 pieluszek tetrowych
3 pieluszki flanelowe
Moze komus by sie chcialo zagladnac i podpowiedziec, czy czegos mi brakuje i czy tyle wystarczy? :-)
Załączniki
fazerkamm
Fanka BB :)
Melisa ja bym kupiła ze 3-4 body na rozmiar 56, jeszcze minimum jeden pajacyk na 56, na rozmiar 62 to pajacyków jeszcze tak ze 4 do tego czapeczkę na dwór bym dokupiła
Melisa ja bym kupiła ze 3-4 body na rozmiar 56, jeszcze minimum jeden pajacyk na 56, na rozmiar 62 to pajacyków jeszcze tak ze 4 do tego czapeczkę na dwór bym dokupiła
Wlasnie na 56 nie wiem, czy dokupywac, bo to Mala szybko wyrosnie, a te body 62 sa takie malutkie, ze mysle, ze od poczatku moge je ubierac :-) Pomysle nad tymi pajacykami :-)
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Melisa myślę że na 56 to trochę tego mało jest. niby nie wiadomo jakiej wielkości będzie maluch. moja córka urodziła się w rozmiarze 54. a taki maluch bardzo często ulewa i trzeba go przebierać nawet kilka razy dziennie. z drugiej strony jeśli będzie większy ... albo jak na ten czas zatrzymaj się na tym co masz a po porodzie gdyby coś zabrakło to dokupisz.
fazerkamm
Fanka BB :)
ten sam problem miałam.. ale stwierdziłam że lepiej co nieco kupić trzeba na ten najmniejszy rozmiar :-)Wlasnie na 56 nie wiem, czy dokupywac, bo to Mala szybko wyrosnie, a te body 62 sa takie malutkie, ze mysle, ze od poczatku moge je ubierac :-) Pomysle nad tymi pajacykami :-)
reklama