reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
fazerka świetne firanki, a co do materacyka ja słyszałam, ,że powinien być nowy bo się odkształca po pierwszym właścicielu, ale łożeczko bardzo ładne
fazerkamm
Ewelcia może i masz rację jeżeli chodzi o materacyk.. ale akurat ten jest w idealnym stanie.. nie ma żadnych odkształceń itp. materacyk jest jednym z najlepszych dostępnych tutaj na rynku.. nawet ma opis przez ile lat powinien być użytkowany i spory zapas jeszcze mam do wykorzystania posprawdzałam wszystko, bo chcę by mój synuś miał wszystko co bezpieczne i wygodne
a w ogóle miałam całkiem co innego w planach chciałam kupić żółtawą firankę żeby pasowała do koloru ściany.. ale nie znalazłam żadnej która by mi się spodobała.. i kupiłam bialutką.. tak sobie teraz myślę że po prostu pokupuję dodatki np. organizer na łóżeczko, przebierak z jakimś motywem koloru pomarańczowego i powinno wszystko ładnie pasować
a w ogóle miałam całkiem co innego w planach chciałam kupić żółtawą firankę żeby pasowała do koloru ściany.. ale nie znalazłam żadnej która by mi się spodobała.. i kupiłam bialutką.. tak sobie teraz myślę że po prostu pokupuję dodatki np. organizer na łóżeczko, przebierak z jakimś motywem koloru pomarańczowego i powinno wszystko ładnie pasować
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
Firanki super!!!
fazerkamm
Alka kiedyś zacząć trzeba :-) ja tam się cieszę że już je ustawiłam, bo za każdym razem jak wysprzątałam na błysk pokoik to za chwilę mój M. znowu sobie robił tam garderobę a odkąd jest łóżeczko widzi że to pokoik dziecięcy i nie zostawia swoich rzeczy :-) mało tego.. zaczął się interesować jak go urządzić :-)
Mami91
Fazerkamm śliczne firanki typowo chłopięce, jak dobrze zauważyłam to w autka:-)
ja już myśle o wstawieniu łóżeczka bo musze je najpierw przywiezc umyc i pomyslec gdzie je ustawic w pokoju/mojej sypialni dodam ze malo miejsca jest:-(
ja już myśle o wstawieniu łóżeczka bo musze je najpierw przywiezc umyc i pomyslec gdzie je ustawic w pokoju/mojej sypialni dodam ze malo miejsca jest:-(
reklama
ewelina26k
a i to mój początek pokoiku, dojdą do tego jeszcze naklejki i elementy dziecięce, narazie panuje lekki bałagan jeszcze https://picasaweb.google.com/109036070135650846244/PoczatkiMeblowaniaPokoiku