reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

my chyba jednak znowu wyladujemy nad polskim morzem, tylko tym razem zachodnie strony - macie coś do polecenia?

reklama
Ell ja podałam już w tamtym roku na zastrzeżonym w wątku przyjazne miejsca na wypoczynek, polecam zobacz tam sobie:tak::-)

A ja chyba wybiorę sie na tydzień na Mazury w lipcu i moze tydzień nad morze polskie do tego a dopiero we wrześniu Egipt albo w pazdzierniku:-)

my w lipcu bedziemy w PL- tam wybierzemy sie na pewno nad PL morze no i moze skoczymy do dziadków w lubelskie ;-)
a jesienią marzą nam sie wakacje w ciełym kraju...wszystko bedzie zalezało, czy maz dostanie jeszcze urlop:dry:

To ja sie do grafika wpisuje ;-) na lato :-D
Od 10 lipca do 24 sierpnia Szwecja Malung u znajomych w domku wysiedzimy sie za wszystkie czasy .Mają śliczny domek w lesie nad jeziorem i teraz wrócili z podróży z Las Vegas będzie więc co do opowiadania..... może uda się mam zobaczyć też fiordy .Oni wiecznie zapraszaja i w końcu ..... mąż przyjeźdza 1.07 a 10 już nas nie ma .... Ale laptop będzie to sie odezwiemy no chyba że zasięgu nie będzie ...... :tak:

Kakaw, brzmi suuuper!
Te wszystkie dane (konkrety) podacie mi jeszcze raz w wątku o wakacjach (na zamkniętym), to zrobi sie jakąś tabaeleczkę ;-)

No to widze, ze sie rozkrecilo:-)
Nasze plany tez nabieraja konkretow bo bilety juz mamy a teraz siedze i szukam apartamentu w Paryzu na poczatek czerwca i czegos w rodzaju'beach house' nad oceanem w NC i po drugiej stronie w Santa Monica albo na Venice beach,CA - zajecie niestety strasznie pracochlonne ale mam nadzieje, ze cos fajnego upluje bo czasu niewiele zostalo. A pierwsza wyprawa juz w maju bo 24 zmykamy na 8-10 dni nad morze polnocne do Belgii powdychac jodu (dobrze, ze tam nie musze szukac lokum:-)):-)
A tak po cichu zastanawiam sie z mzem czy nie zabrac mojej siostry lub brata na ta nasza wyprawe - bo sporo bede sama z maluchami i byloby mi latwiej - tyle, ze zadne nie pala entuzjazmem do dlugiego lotu ;-)

Kakaw fiordy ... marzenie. Mam nadzieje, ze uda sie wam je zobaczyc i pochwalicie sie fotkami:-)

reklama
Do góry