reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

reklama
:-)A na majówkę siedzimy w domku:-) i się obijamy przyjmujemy gosci:tak:

A plany wakacyjne troche się zmieniaja teraz myślimy o Egipcie:szok:

Polecam Egipt!jesli jeszcze Syla nie byliscie..jest co zwiedzac..a dla leniuszków-klimat..plaze..cudowne morze!:-)
i warto pojeździc kładami po pustyni!..oraz co mi sie chyba naj podobało- nurkowac w całym osprzecie..:tak:pływac miedzy pieknymi rybami...ach..powtórzyłabym to!..

My poki co to lipiec w PL(głównie budowa:nerd:..ale myslimy skoczyc nad Bałtyk..i ewentulanie odwiedzic dziadków na lubelszczyźnie:tak:
Nad wycieczka w ciepłe kraje myslimy poleciec moze gdzies ..w listopadzie?:-).ale to bedzie zalezało od urlopu Adama...:sorry2:

Cicha -plany bombowe! ja uwielbiam podróze!:-)

Sylwia ja myslałam o Egipcie ale staneło na Tunezji i chyba tam narazie znalazłam fajny hotel polecony przez znajomych i nawet cena dobra ok 4600 za 2 tygodnie jesli wszystko wyjdzie z urlopem meza to moze bede sie wylegiwac na cieplutkiej plazy

Cicha plany macie super tez chętnie bym zobaczyła Kalifornię ale póki są wizy to niestety jest to raczej malo realne bo nie takiego traktowania jak jaest w konsulacie ze trzeba o t awize żebrać:-D

Rusałka Egipt jest teraz na tapecie a własnie o takie leniuchowanie najbardziej mi chodzi zamierzam poprostu lezęć na lezaczku i popijac drinka:tak:

My na majowke jedziemy na Mazury, tam gzdie w zeszlym roku bylismy, nad jezioro Krzywe, jzu sie nei moge doczekac, jutro rano wyruszamy
A wakacje tez juz zaplanowane..
w czewcu and nasze morze na tydzien do Piaskow
a koniec siepnia do Bulgarii an 2 tygodnie:)

Tylko kombinuje co zrobic z druga majowka, chyba gdzies z malzem sami pojedziemy a Mai bedzie z dziadkami...ale jescze neiw iem gdzie
a wy? jak tam plany urlopowe

Rusalka - ja wize do USa bez problemu dostalam, nie jest tak zle....

reklama
Do góry