reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

reklama
Mamoocik my się postaramy - jak nie teraz to na pewno na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy i PAweł ma urlop
A ja mam urlop od 12 lipca do 17 sierpnia (wyjaśnienei - poradnie są placówką nieferyjną więc wakacji i ferii nie ma ale wg karty nauczyciela mam 35 a nie 26 dni urlopu - stąd tak długo...)
Generalnie czeka nas wielki remont i malowanie, wybieramy meble...no ale 19-30.07 jestem na obozie w Jantarze nad morzem - ukłąd taki że ja mam ok 3 h terapii dziennie plus doraźna pomoc wychowawcom a reszta czasu dla Karolka który będzie tam część czasu z moją mamą a część z tatusiem - mam nadzieję że układ się sprawdzi :) potem ruszmy jeszcze na ok 10 dni gdzieś nad jeziorko - ale się jeszcze okaże dokładniej gdzie co i jak, no i musowo nadrabiamy towarzysko na co nie ma czasu w ciągu roku...

Ja już na urlopie:-) Nie mogłam się doczekać wakacji, ten rok szkolny strasznie dał mi się we znaki. To pierwszy rok w pracy od kiedy jest Marcinek. Pochwalę się nieskromnie, że przynajmniej moja ciężka praca została dostrzeżona i doceniona - na koniec roku szkolnego dostałam Nagrodę Dyrektora :-) Plany wakacyjne są u nas dopiero w fazie rozmyślania :-) Mąż ma urlop dopiero w sierpniu, wtedy pojedziemy gdzieś wypocząć. Myślimy o gospodarstwie agroturystycznym nad jakąś wodą. Może któraś z Was mogłaby coś takiego polecić, podać namiary? W tzw. międzyczasie wyskoczę z Marcinkiem do moich rodziców na wieś i pewnie co niektóre weekendy spędzimy wszyscy razem nad pobliskimi jeziorami.

reklama
Sylwia rzeczywiście warunki i ceny świetne! Jedyny mankament to że od nas na Mazury strasznie daleko, ale jeszcze pomyślimy. A może któraś z Was wie coś na temat Borów Tucholskich? Podobno można tam wspaniale wypocząć, są jeziora, lasy, czyste powietrze i przede wszystkim bliżej nam z Zielonej Góry:-)

Do góry