reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

Wszystko zależy od tego, jak Wojciaszkowy braciszek będzie znosił podróże. Jeśli będzie w porządku, to sobie pojeździmy. Jak nie - trudno. Bo Wojtek dotychczas nie robi nam większych kłopotów w podróży - oby tak dalej.:-)
Najchętniej bym się spotkała z Wami wszystkimi.:tak:

reklama
Gdzieś padło pytanie o weekend majowy - nie pamiętam na którym wątku ale pozwole sobie tutaj odpowiedzeć :) my planów na jakiś całoweekendowy wyjazd nie mamy ale chętnie bym odwiedziła Mamootów na Mazurach - jak tam Mamoocik - plany Mazurowe czy jakieś inne??? natomiast na wakacje planów na razie nie ma i nie bedzie :)

Co do weekendowego plnaowania, to może pojedziemy do znajomej. A jak nie i jak będzie łądna pogoda, to będziemy okupywać działeczkę.
Wakacje? Jakie wakacje?:-D:-D:-D

Gdzieś padło pytanie o weekend majowy - nie pamiętam na którym wątku ale pozwole sobie tutaj odpowiedzeć :) my planów na jakiś całoweekendowy wyjazd nie mamy ale chętnie bym odwiedziła Mamootów na Mazurach - jak tam Mamoocik - plany Mazurowe czy jakieś inne??? natomiast na wakacje planów na razie nie ma i nie bedzie :)

Baśka, byłoby super!:-) My oczywiście jedziemy najprawdopodobniej na Mazury (od 1.05 do 4.05). Nie wiem tylko, jak będzie z miejscami do spania, bo nie wiem kto jeszcze przyjedzie.... Zawsze można z namiocie, ale nie wiadomo, czy będzie odpowiednio ciepło.... co prawda w zeszłym roku spaliśmy tak właśnie z Wojciaszkiem przy nocnych przymrozkach, ale nie każdy lubi takie ekstrymalne warunki.
Ale bym chciała Was zobaczyć!!!!:tak::tak: Zapraszam BARDZO!!!!

Mamoot - my byśmy raczej przyjechali na 1 lub 2 dni - w sumie lepiej byłoby 2 bo jechania troszke :) no i biorąc pod uwagę że to majówka i pewnie cała Twoja rodzinka tam zjedzie to raczej myślałam żeby może gdzieś tam sobie nocleg załatwić - nie wiem tylko czy jest jakaś szansa w pobliżu i czy nie jest za późno żeby szukać :) w namiocie sypialiśmy - nie było problemu aczkolwiek przy takich jeszcze temperaturach jak teraz to się boję...od ziemi ciągnie bardzo i nocki zimne a my chyba aż tak zahartowani to nie jesteśmy :)

A ja przyznam, ze nie lubie planowac wakacji - szczegolnie, ze jezdzimy w duzej mierze na wlasna reka i troche to wowczas czasu zajmuje. A w tym roku to juz wogole masakra bo mielismy juz wszystko ogolnie ustalone a amienily sie nieco terminy ( wzgledy techniczne) i teraz wszystko od nowa w fazie planowania. Najwazniejsze, ze pomalu zaczyna nabierac ten plan sensu i ksztaltow i chyba uda nam sie zrealizowac wszystko co poczatkowo zamierzalismy a wiec belgijskie morze, wybrzeze NC, Californie i moze nawet Alaske choc jakos nie zachecajaco mi wyglada przy dwoch maluchach. Zbaczymy co z tego bedzie.

A na wekend majowy: majowka z tesciami i urodzinki meza - jak dla mnie wystarczajaco:-)

reklama
Do góry