Cześć dziewczyny!! W prawdzie to co mam do powiedzenia odbiega od tematu ale jestem tak zdesperowana, że szukam ratunku na każdym forum, proszę o wyrozumiałość.
Dwa miesiące temu zauważyłam guzki w okolicy odbytu oraz krwawienie, poszłam do lekarza i sierował mnie do chirurga, ten stwierdził, że mam pękniętą szczelinę odbytu i kłykciny. 26 sierpnia miałam operacje wyrostka i chirurg stwierdził, że coś może sie dziać w jelitach i musze mieć kolanoskopie ale najpierw musze wyleczyć tą szczelinę a później zajmie się kłykcinami. Jednak niedawno okazało się, że jestem w ciąży - obecnie w 7 tygodniu.Byłam w poradni patologi ciąży i gin. stwierdził, że muszę je usnąć ponieważ nie będę mogła rodzić naturalnie. Kłykciny mogę mieć usunięte tylko drogą laserową. Gdzie w Poznaniu mogę taki zabieg wykonać ?? Byłam już we wszystkich znanych mi gabinetach i poradniach prywatnych, niestety nie wykonują tam takich zabiegów. Błagam powiedzcie mi gdzie mam się udać, nie chodzi tu już o mnie ale o moje nienarodzone dziecko. Pomóżcie proszę!!!