Tak jakbym widziała Wojtusia kilka miesięcy wstecz z tą główką. A pewnego dnia po prostu się zebrał i głowa poszła jak złoto z pleckami Ale długo czekałam na to. Jeśli próbuje podnosić leżąc na brzuszku to nie jest źle, a, i Wojtusiowi też kiwała się na boki i w sumie do przodu, bo on ma wielki łeb
reklama
amethys
mother of five
Dziekuje wam dziewczyny ....
Z jeremkiem cwicze albo sie bawie nie wiem juz, on sie smieje w głos jak ja nim kulam itp.
Jak juz pisałam na zamknietym Mikołaj sie rozłozył... brr i jerema zaczyna kaszlec... masakra a umówiona jestm u kosmetyczki dzis ...cholerka nie byłam u kosmetyczki chyba ze dwa lata a jak juz sie zebrałam umówiłam to trach...maluchy chore
Z jeremkiem cwicze albo sie bawie nie wiem juz, on sie smieje w głos jak ja nim kulam itp.
Jak juz pisałam na zamknietym Mikołaj sie rozłozył... brr i jerema zaczyna kaszlec... masakra a umówiona jestm u kosmetyczki dzis ...cholerka nie byłam u kosmetyczki chyba ze dwa lata a jak juz sie zebrałam umówiłam to trach...maluchy chore
amethys
mother of five
Właśnie sie dowiedziałam ze moja koleżanka z Brighton dokształca sie ( jest masazystą) z masarzu budowy stopy..i wogule nie umiem przetłumaczyć tego jej kursu w każdym bądz razie na zajęciach miała o niemowlakach i obiecała obejrzeć stópki małego ... ciesze sie bo pokaże mi ćwiczenia i juz tak nie będę na oślep małego męczyć
asso
Mama Kacpra i Bartosza
Coś mi się wydaje, że tu na tym naszym forum jakieś wirusy się zapanoszyły wszystkie dzieciaczki się powoli rozkładają. maskara zdrówka dla Mikołajka i nie tylko.
Kamea
Fanka BB :)
no prosze jaki ten świat mały. Nie dość, że fachowa pomoc, to jeszcze w ramach usług kawowych;-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ooo to pewnie refleksoterapia - genialna sprawa!
Amethys, zdrówka dla chłopaków.
Cholera, faktycznie jakieś mikroby się nam tu rozgościły..
Za to Franek w przeciwieństwie do swoich kumpli wreszcie wyszedł z zapalenia oskrzeli! 5 tygodni kurcze..Jeszcze tak długo nie walczyliśmy. Jakies wredoty teraz krążą w powietrzu.
Chłopaki, zdrowieć nam tu! Nie wygłupiajcie się!
Amethys, zdrówka dla chłopaków.
Cholera, faktycznie jakieś mikroby się nam tu rozgościły..
Za to Franek w przeciwieństwie do swoich kumpli wreszcie wyszedł z zapalenia oskrzeli! 5 tygodni kurcze..Jeszcze tak długo nie walczyliśmy. Jakies wredoty teraz krążą w powietrzu.
Chłopaki, zdrowieć nam tu! Nie wygłupiajcie się!
amethys
mother of five
Mikołaj od południa jeczał i jęczał...on tak ma ze jak jest chory to cały czas tak jęczy płacze. Faktem jest ze zawsze mocno gorączkuje i dziś o 18 miał 40 stopni... ja juz sie przyzwyczaiłam do tych jego temperatur.
Bylismy u lekarza i ma ostre zapalenie gardła i chyba krtani bo kaszel na to wskazuje ... dostał antybiotyk, syrop na kaszel i paracetamol...
Dostał penicylinie i mamy mu podawać co 6 godzin na pusty żołądek, godzinę przed jedzeniem ... nie wiem jak mi sie to uda zrobic ...on nie je lekarstw ... kazda podawana dawka to na siłe i modle sie aby nie zwymiotował...
Mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej bo osiwieje....
Mikołaj to rasowy facet jak jest chory to wszyscy musza na bacznosc.
Jeremkowi cos furczy w nosie oby nie załapał infekcji...
Bylismy u lekarza i ma ostre zapalenie gardła i chyba krtani bo kaszel na to wskazuje ... dostał antybiotyk, syrop na kaszel i paracetamol...
Dostał penicylinie i mamy mu podawać co 6 godzin na pusty żołądek, godzinę przed jedzeniem ... nie wiem jak mi sie to uda zrobic ...on nie je lekarstw ... kazda podawana dawka to na siłe i modle sie aby nie zwymiotował...
Mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej bo osiwieje....
Mikołaj to rasowy facet jak jest chory to wszyscy musza na bacznosc.
Jeremkowi cos furczy w nosie oby nie załapał infekcji...
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
O Jezu...
Słuchaj a próbujesz kąpieli schładzających? Na Franka działaja dośc dobrze, w połączeniu z p gorączkowymi genialnie.
I żeby Jeremek się nie rozłożył.
Kurcze, Amethys...trzymajcie się.
40 stopni to już cholernie niebezpieczna goraczka..
I pomyśleć ze chwile temu ty mnie pocieszałaś.
To nasze forum to - jak już kiedys napisałam - takie towarzystwo 'wiódł ślepy kulawego'.
Ale najlepsze towarzystwo na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słuchaj a próbujesz kąpieli schładzających? Na Franka działaja dośc dobrze, w połączeniu z p gorączkowymi genialnie.
I żeby Jeremek się nie rozłożył.
Kurcze, Amethys...trzymajcie się.
40 stopni to już cholernie niebezpieczna goraczka..
I pomyśleć ze chwile temu ty mnie pocieszałaś.
To nasze forum to - jak już kiedys napisałam - takie towarzystwo 'wiódł ślepy kulawego'.
Ale najlepsze towarzystwo na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Amethys kochana trzymaj się. Zdrowka dla chlopakow. Mam nadzieję, że po lekach szybko spadnie gorączka.
Podziel się: