reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jeremi 29 tydzien , 1590g

Tak jakbym widziała Wojtusia kilka miesięcy wstecz z tą główką. A pewnego dnia po prostu się zebrał i głowa poszła jak złoto z pleckami:) Ale długo czekałam na to. Jeśli próbuje podnosić leżąc na brzuszku to nie jest źle, a, i Wojtusiowi też kiwała się na boki i w sumie do przodu, bo on ma wielki łeb ;)

reklama
Dziekuje wam dziewczyny ....
Z jeremkiem cwicze albo sie bawie nie wiem juz, on sie smieje w głos jak ja nim kulam itp.
Jak juz pisałam na zamknietym Mikołaj sie rozłozył... brr i jerema zaczyna kaszlec... masakra a umówiona jestm u kosmetyczki dzis ...cholerka nie byłam u kosmetyczki chyba ze dwa lata a jak juz sie zebrałam umówiłam to trach...maluchy chore

Właśnie sie dowiedziałam ze moja koleżanka z Brighton dokształca sie ( jest masazystą) z masarzu budowy stopy..i wogule nie umiem przetłumaczyć tego jej kursu w każdym bądz razie na zajęciach miała o niemowlakach i obiecała obejrzeć stópki małego ... ciesze sie bo pokaże mi ćwiczenia i juz tak nie będę na oślep małego męczyć

Coś mi się wydaje, że tu na tym naszym forum jakieś wirusy się zapanoszyły wszystkie dzieciaczki się powoli rozkładają. maskara zdrówka dla Mikołajka i nie tylko.

Ooo to pewnie refleksoterapia - genialna sprawa!:)

Amethys, zdrówka dla chłopaków.
Cholera, faktycznie jakieś mikroby się nam tu rozgościły..
Za to Franek w przeciwieństwie do swoich kumpli wreszcie wyszedł z zapalenia oskrzeli! 5 tygodni kurcze..Jeszcze tak długo nie walczyliśmy. Jakies wredoty teraz krążą w powietrzu.

Chłopaki, zdrowieć nam tu! Nie wygłupiajcie się!

Mikołaj od południa jeczał i jęczał...on tak ma ze jak jest chory to cały czas tak jęczy płacze. Faktem jest ze zawsze mocno gorączkuje i dziś o 18 miał 40 stopni... ja juz sie przyzwyczaiłam do tych jego temperatur.
Bylismy u lekarza i ma ostre zapalenie gardła i chyba krtani bo kaszel na to wskazuje ... dostał antybiotyk, syrop na kaszel i paracetamol...
Dostał penicylinie i mamy mu podawać co 6 godzin na pusty żołądek, godzinę przed jedzeniem ... nie wiem jak mi sie to uda zrobic ...on nie je lekarstw ... kazda podawana dawka to na siłe i modle sie aby nie zwymiotował...
Mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej bo osiwieje....
Mikołaj to rasowy facet jak jest chory to wszyscy musza na bacznosc.
Jeremkowi cos furczy w nosie oby nie załapał infekcji...

O Jezu...
Słuchaj a próbujesz kąpieli schładzających? Na Franka działaja dośc dobrze, w połączeniu z p gorączkowymi genialnie.
I żeby Jeremek się nie rozłożył.
Kurcze, Amethys...trzymajcie się.
40 stopni to już cholernie niebezpieczna goraczka..

I pomyśleć ze chwile temu ty mnie pocieszałaś.
To nasze forum to - jak już kiedys napisałam - takie towarzystwo 'wiódł ślepy kulawego'.
Ale najlepsze towarzystwo na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry