reklama
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Cześć dziewczyny :-)
Następne spotkanie Klubu Mam odbędzie się 03,02,2011 ( czwartek ) o godz. 16.00, zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv lub adres klubmamjaworzno@gmail.com. Wszystkie chętne osoby gorąco zapraszam :-)
Pomału się rozkręcamy dlatego pojawiła się Nasza strona, wszystkie chętne zapraszam na:
http://www.klubmam.jaworzno.pl/
Następne spotkanie Klubu Mam odbędzie się 03,02,2011 ( czwartek ) o godz. 16.00, zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv lub adres klubmamjaworzno@gmail.com. Wszystkie chętne osoby gorąco zapraszam :-)
Pomału się rozkręcamy dlatego pojawiła się Nasza strona, wszystkie chętne zapraszam na:
http://www.klubmam.jaworzno.pl/
Ostatnia edycja:
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Cześć dziewczyny :-)
W związku z panującymi wirusami rozłożyły nam się maluchy :---( i spotkanie przekładamy o tydzień, czyli odbędzie się 10 lutego od godz. 16,00, wszystkie chętne mamy z maluchami zapraszam do kontaktu .
W związku z panującymi wirusami rozłożyły nam się maluchy :---( i spotkanie przekładamy o tydzień, czyli odbędzie się 10 lutego od godz. 16,00, wszystkie chętne mamy z maluchami zapraszam do kontaktu .
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Cześć Fresh
Może dołączysz do nas już na kolejnym spotkaniu 10 lutego?? Odezwij się proszę czy masz ochotę wpaść, jak tak to podam adres.
Może dołączysz do nas już na kolejnym spotkaniu 10 lutego?? Odezwij się proszę czy masz ochotę wpaść, jak tak to podam adres.
tami dzięki za zaproszenie ale musimy odpuscic:-( Milan zasmarkany chodzi ze spikami po kolana dodatkowo kaszle:-( juz nie wiem jak mam sobie z tym katarem jego poradzic
co tak cichutko dziewczynki???? trzeba ten watek troche rozkrecic
co tak cichutko dziewczynki???? trzeba ten watek troche rozkrecic
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Hej :-)
U nas na szczęście na razie się uspokoiło, bo już nie wiadomo było co zrobić . Fresh, a może Milan ma jakąś alergię próbowałaś coś podawać ?? U nas w lecie był straszny katar, a że ja jestem alergikiem to Błażej dostał Zyrtec w kropelkach i katar się kończył. Kurujcie się i mam nadzieję, że dotrzecie na kolejne spotkanie :-):-). Dziewczyny z Jaworzna odzywajcie się im nas więcej tym weselej.
U nas na szczęście na razie się uspokoiło, bo już nie wiadomo było co zrobić . Fresh, a może Milan ma jakąś alergię próbowałaś coś podawać ?? U nas w lecie był straszny katar, a że ja jestem alergikiem to Błażej dostał Zyrtec w kropelkach i katar się kończył. Kurujcie się i mam nadzieję, że dotrzecie na kolejne spotkanie :-):-). Dziewczyny z Jaworzna odzywajcie się im nas więcej tym weselej.
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Cześć
Z tego co się orientuję jest żłobek na Podłężu tylko ciężko podobno się dostać ale nie mam niestety informacji z pierwszej ręki. Mogę podać tylko dane z internetu
Żłobek nr 4
al. Piłsudskiego
43-600 Jaworzno
woj. śląskie
Tel.: 032 6165405
lub prywatny żłobek
"Pierwsze Kroczki" - placówka opiekuńczo-wychowawcza - żłobek Jaworzno
Może uda się w końcu dołączyć do Nas na spotkanie Klubu Mam ?? Zapraszam serdecznie :-):-)
Z tego co się orientuję jest żłobek na Podłężu tylko ciężko podobno się dostać ale nie mam niestety informacji z pierwszej ręki. Mogę podać tylko dane z internetu
Żłobek nr 4
al. Piłsudskiego
43-600 Jaworzno
woj. śląskie
Tel.: 032 6165405
lub prywatny żłobek
"Pierwsze Kroczki" - placówka opiekuńczo-wychowawcza - żłobek Jaworzno
Może uda się w końcu dołączyć do Nas na spotkanie Klubu Mam ?? Zapraszam serdecznie :-):-)
reklama
Dziękuje ci serdecznie :* Szukałam na necie i nie mogłam znaleźć ah ślepa chyba jestem Jesli tylko będzie jakieś spotkanko i jak nic nie wyskoczy to z miłą chęcią , bo jak do tej pory mały chorował ;/ widzę że w tym prywatnym żłobku liczą sobie cenowo ;/ a u nas taka sytuaja ze będe musiała iśc do pracy jak mały 6 miesięcy skończy .Problemy nie opuszczają człowieka ..Pozdrawiam