reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaworzno i okolice

Asia spotkanie mamy w czwartek, za 4 dni :-) i na spotkaniu ustalimy termin kolejnego o czym oczywiście zaraz na forum bb poinformuję. Jak Wiki wyzdrowieje zapraszam do siebie na kawę, do ok. 14,00 Michał jest w tygodniu w szkole więc zazwyczaj jestem w domku :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-):-). Jesteśmy już po spotkaniu Mikołajkowym, był Mikołaj, prezenty dla dzieciaków i mam, ogólnie zabawa rewelacyjna :-):-). Kolejne spotkanie, tym razem luźne na kawkę, herbatkę odbędzie się za 2 tygodnie, czyli 16,12,2010 w godzinach dopołudniowych ok. 10,00. Zainteresowane mamy proszę o kontakt. Asia może będziesz mogła wpaść ??? Wszystkie mamy i przyszłe mamy serdecznie zapraszam :tak::tak::tak::tak:.

witajcie mamuśki..mój termin przypada na dzis czyli 5 grudzien jak narazie echo tylko lekkie skurcze.Ale ja nie o tym , mam pytanie do was czy miałyscie podobny problem otóż chodzi o to że na moim brzuchu wyskoczyly okropne krosty tych ktorych nie widziałam normalnie rodrapałam bo tak mnie cholernie swedzi no i moj brzuch wyglada jak po wojnie :/ nie dość że rozstępy , to jeszcze czerwone krosty , a ponadto swedzi mnie nie tylko juz brzuch ale i całe ciało ,Może też tak miałyście , co to moze być ? to swedzenie spędza mi sen z powiek ..Jak urodze to wtedy napewno sie z wami spotkam .pozdrawiam

CHATOR gratulacje :-):-), zapraszam do aktywności na naszym jaworznickim wątku :-):-) i jak tylko będziesz miała ochotę do uczestnictwa w spotkaniach Jaworznickiego Klubu Mam.

witajcie .... jednak urodził nam sie synuś :-D a dwa razy na usg niby dziewczynka miala byc .. mialam cesarke i powiem ze nie bylo tak źle , mały byl duzy plus moja cukrzyca i mnie cieli . pozdrawiam

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Ja jutro ide do szpitala i we wtorek cesarka. Mam stresa, ale będzie dobrze :) Do usłyszenia po powrocie.

reklama
Morfina syneczek uroczy :-):-):-):-) GRATULACJE !!!!!!! Widzę, że coraz więcej chłopaków :-):-) Gorąco pozdrawiam i jak tylko poczujesz się na siłach zapraszam na spotkanie Klubu Mam :-):-):-)
Asia trzymam kciuki :tak::tak::tak: i czekam na wiadomości od Ciebie, bądź dzielna kochana :-):-).