reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaworzno i okolice

Witam nowa mamusię :-)
Jak pisała joasiab jak tylko choróbska nas opuszczą chętnie się spotkamy. Mój Błażko miał wczoraj temp. 40,8C jakaś masakra :szok::szok::szok: a dzisiaj już biega i tylko czekam co dalej;-);-). Co do Klubu Mam to po weekendzie będę wiedziała więcej i dam znać, super że dołączyłaś :-):-):-):-). Będziemy działać na tej zasadzie co dziewczyny z Warszawy podaję link do poczytania :
Klub Mam na Mokotowie

reklama
Ja się przypominam :p

Jak zdrówko matki drogie? Dziecięta nie siorbią, chlipią i jojczą? :) Mam gorącą, jak te kilka ostatnich dni w słońcu, nadzieję że już wracacie do siebie. Proszę o jakiś kontakt jak to z tym spotkaniem , spacerem, kawą będzie?

Mężulo znów po 5 dniach w domu do Belgii wyfrunął mi z gniazda i znów cicho i samotnie się zrobiło, ehhhh :/
No cóż będę zanudzać- towarzystwa , towarzystwa mi trzeba :) !

Miłego wieczorku babeczki .

M.

Cześć dziewczyny :-)
Przypominam o spotkaniu u mnie 4 listopada koło 17,30. Może jeszce jakieś dziewczyny chętne do odwiedzin :tak::tak::tak:. Mąż za granicą więc chatę mamy wolną a przekrój wiekowy dzieciaczków też będzie spory od niemowlaków do ok. 4 latków. mamy w ciąży również zapraszamy :-):-):-).

witajcie drogie mamuśki ... niestety zaglądam tu raz na jakiś czas,a teraz moje myśli są nad jednym tematem PORÓD którego sie boje a to już niedługo :/ wybaczcie ze nie odpisywałam ..

Witam sie i ja, kolejna jaworznianka ( rodowita) !!

Termin mam na 8/12 grudnia i będziemy mieć dziewczynkę !!!

Super że jest taki watek!!

Miło Was poznac a joasiab my się juz znamy :-) !!

reklama
Daga a kiedy następne spotkanie?? U nas znowu chorobowo. Wika już nie idzie do przedszkola aż do połowy lutego więc jak już wyzdrowieje to będzie mi łatwiej. No chyba, że spotkanie będzie popołudniu to zostawie ją z mężem i wpadnę :)