reklama
ja polecam wkładki firmy tome tippe! tylko, że cena też nie jest taka mała. dostałam od meża te lecznicze i musze powiedziec, że chłodziły i to było taki przyjemne.. mam tylko nadzieje, że mój mąż nie zaprzestanie na 1 podarunku..
Ufam w ogóle tej firmie.. a może Wy macie jakieś inne zdanie?
Podzielcie się ze mną opiniami za i przeciw, bo inacze moj mążj zbankrutuje!! haha
Ufam w ogóle tej firmie.. a może Wy macie jakieś inne zdanie?
Podzielcie się ze mną opiniami za i przeciw, bo inacze moj mążj zbankrutuje!! haha
lenkaa*
Fanka BB :)
Na wyjścia polecam wkładki lovi - z żelowym absorbentem. Tak jak w pieluszkach - mleko zamienia się w żel, więc nie ma szans, żeby coś przeciekło. Dodatkowo są duże w obwodzie - zakrywają większość piersi (przynajmniej mojej ), ale za to cieniutkie, więc nie odznaczają się w biustonoszu, no i mocny pasek klejący nie daje szans na przesuwanie. Jedyny minus to cena, dlatego ja zakładałam je jedynie na wyjścia z domu, bo po domu nosiłam zwykłe j&j.
K
kajene
Gość
ja używalam wkladek z zelowym wkladem chicco i bylaM BARDZO ZADOWOLONA
wypróbowałam juz wiele az w koncu wpadly mi w rece wkladki NUK Ultra Dry i musze powiedziec ze dopiero teraz czuje sie zadowolona i nie oszukana. Wkladki naprawde trzymaja sie piersi, nie przemakaja (wiadomo ze jak jest nawall toczasem pomaga tylko pielucha),super wchlaniaja Polecam
One z tego co kojarzę jakiś czas temu były ciut inaczej wykonane
Teraz są z wyciągiem z aloesu i chyba kształtem też się różnią.
reklama