reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżko piętrowe dla dziecka

o super, moja ma 3 latka, zastanawiam się czy sie nie wystraszy. A jakie jest u was zabezpieczenie tego lozeczka? Wystarcza jedna deseczka czy jest cos innego?
w tej chwili nie ma mnie w domu. Jak znajdę zdjęcie to pokaże. Można było sobie wybrać wysokość barierki, skrzyni na dole, czy jedna, czy dwie. A można było bez. Ja mam średnie zabezpieczenie i jest ok. Drabinka z boku, więc synek ma niemal całą długość barierki jako zabezpieczenie.

reklama
Nie znalazłam u siebie zdjęcia, a będę za 2 dni w domu. Mam takie łóżeczko ze skrzyniami na dole

Nie znalazłam u siebie zdjęcia, a będę za 2 dni w domu. Mam takie łóżeczko ze skrzyniami na dole
bardzo ładne! O czyms takim tez właśnie myslalam :) a jakie wymiary sa u was? Jak myslisz do jakiego wieku to wystarczy?

Moje dzieci mają 3pietrowe, fajna sprawa.
20190808_220414.jpg

Dziewczyny, ile m kw macie pokoje że y zjeżdżalnia miała sens?

U nas po ok. 35m2 - ogólnie te łóżka niestety mocno zajmują i zagracają miejsce.
Starszy już zrezygnował z tego łóżka bo to dla dzieci :p i nagle okazało się, że pokój jest całkiem spory :D

A no i my mamy wysokie sufity, żadne poddasze itd.

U nas po ok. 35m2 - ogólnie te łóżka niestety mocno zajmują i zagracają miejsce.
Starszy już zrezygnował z tego łóżka bo to dla dzieci :p i nagle okazało się, że pokój jest całkiem spory :D

A no i my mamy wysokie sufity, żadne poddasze itd.
To pół jednego naszego piętra 😅 pokażesz lozeczko wykonane przez dziadka? Jeśli można oczywiście.

reklama
Do góry