reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie wkładki laktacyjne ??

[FONT=Georgia, Times, Times New Roman, sans-serif]Japolecam właśnie te Canpol z aloesem. Są cieniutkie, dyskretne, aprzy tym dobrze chłoną. A Aloes świetnie się sprawdza kiedybrodawki są podrażnione.[/FONT]

reklama
Ja początkowo kupowałam bella mamma. Ale kiedy okazało się, że 'przeciekają', a do tego zwijają się niemiłosiernie i ugniatają, a do tego paczka starcza mi ledwie na kilka dni (obecnie cena ok 15 zł/ 30 szt.), to zrobiłam eksperyment. Wzięłam podpaskę, odcięłam skrzydełka, przecięłam na pół i wkleiłam w stanik. Rewelka! No i wychodzi taniej, a na serio potrzebowałam jakiegoś patentu, bo czasem mam nawał :/. Pozdrawiam

Przetestowałam wkładki laktacyjne lovi które dostałam z laktatorem elektronicznym LOVI Prolactis i jestem zadowolona. Nie miałam co prawda nawałów w trakcie testowania ale nie przyklejały się do lekko poranionych sutków a tego się najbardziej bałam.

Ja jak na razie używam wkłaek firmy Lovi i jestem zadowolona. Mają duży pasek kleju i mocny. Są duże i chłonne. Czasem nawet az za duże bo przy letnich strojach niekiedy gdzieś wystaje ciutke, ale ogólem jestem z nich zadowolona.

Mi wielkość wkładek LOVI nie przeszkadza bo karmiący biust mi "lekko" urósł i wszystko chowa się w staniku. Są chłonne i co dla mnie ważne pakowane pojedynczo więc można zabrać w drogę. Niestety jak wszystkie inne testowane przeze mnie przyklejają się do poranionych piersi ale na to chyba nie ma innego sposobu niż muszle laktacyjne i maść :D

Patrząc na większość opinii to faktycznie wkładki laktacyjne Lovi są polecane przez wiele osób,warto moim zdaniem spróbować,mi osobiście ich większe rozmiary także w niczym nie przeszkadzały.

reklama
Dla mnie tylko lovi! Cienkie, a jednocześnie bardzo chłonne, nie przyklejały się do sutków, dobrze trzymają się w biustonoszu dzięki temu, że mają szeroki pasek klejący. Są miłe w dotyku. Polecam

Do góry