reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

reklama
no alex fajne te łózko tez kakie ogladałam ale tutaj to z 100 to łóżko na allegro kosztuje masakra

ja to myślę ze jakieś w stylu co joanna ma takie co się w fotel składa w tym kuby pokoju i tak mało miejsca jest a tez chce mu stolik z krzeselkiem kupic i jakies szafki na zabawki bo narazie to wszystko na podłodze stoi.

Asia jaki 1000:confused: 73 funty to nawet jak się na złotówki przeliczy to nie wychodzi nawet 500zł. Zresztą jak na łóżeczka tutaj to naprawdę jest niedrogo :tak:Miałam samochód (to łóżko) kupić Olisiowi, ale jak na razie odpada, Młody za bardzo wędruje po nocach. To łóżeczko też mogę później przerobić na tapczanik dziecięcy. Poza tym chyba pokoik urządzimy na niebiesko, a pozostałe mebelki kupimy z serii Mamut ;-)Łóżeczko z Mamuta oglądałam, ale jest za wielkie do Olisiowego pokoiku, fajne, ale naprawdę taka wielka krowa :-p

ŁÓŻECZKO dla JUNIORA + MATERAC + KPL POŚCIELI (559808567) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a ja się nad tym zastanawiam... :sorry: 20cm dłuższe od tego co mamy ale sama se wejdzie i wyjdzie... no i tak na razie muszę się wstrzymać bo jak się przeprowadzimy w lato to kwestia miejsca będzie rozważana... ;-)

Kasia to łóżeczko co mam teraz można tak zdemontować bo w nim opuszcza się jedną ściankę.
Na chwilę obecną nie ma szans na zdjęcie bo by spadała co godzinę, wiercioch...

Ostatnia edycja:
Kacha, no jak nie tysiąc. Alex dała linka, gdzie kosztuje 200 parę funciaków.
Stefanio, ja za stara jestem na przeprowadzki ;-);-):tak::tak:Przeżyję jakoś bez takiego łóżka. Może na jakąś polską atrapę mnie stać będzie, hehehe

Paula, fajne to łóżeczko. Mój Filip ma już pokój urządzony i jak "dorośnie" to przejdzie na prawdziwe łóżko dla wielkich facetów;-);-);-)
Stoi u niego kanapa taka z Ikea i myślę, że już nic nie będę dodatkowego tam wstawiała.
Jak mi się uda to kiedyś wstawię zdjęcia jego zielonego pokoiku. :-)

reklama
Wklejam obiecane zdiecie Olisiowej fury....

Załączniki

• Olisowa fura....jpg
    Olisowa fura....jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53