reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

no to Kata witaj w klubie:tak::tak::-) a w Łodzi buduja,budują coś skonczyc nie mogą....

reklama
dota skończą w sierpniu tego roku :happy: najpierw ciężko było dogadać się co do miejsca budowy, potem przy pracach wykopaliskowych znaleziono podobno jakieś archeologiczne odkrycia i się przeciągnęło a teraz jak ruszyli to moment i będzie :tak: może viki wie coś bliżej bo z łodzi pochodzi
tak to ma wyglądać:
Port Łódź

alex superowe! nie boisz się, że ci młody spadnie?
kiedy zamierzacie w ogóle przenieść szkraby na "dorosłe" łóżko?
ja się zastanawiam nad dwuosobową sofką rozkładaną na podłogę ale nie wiem czy to dobry pomysł :confused:

Jak Olivia się urodzi to przez jakieś dwa miesiące będzie spała w takim koszyku a potem mam zamiar Marcela przełożyc do łóżeczka takiego jak Alex pokazała i zwolni się to turystyczne:tak:
Marcel będzie miał wtedy jakieś 21 miesięcy:-)

Alex śliczne ale jakie drogie:szok::szok::szok: ja dzisiaj widziałam podobne ale za 100:sorry2: Pewnie jakościowo gorsze ale przecież i tak nie będzie na bardzo długo bo potem będzie za małe:-)

Sylwia- my zaplacilismy 199 funtow na stronie toys r us, ale link mi nie chcial wejsc, wiec wrzucilam ta stronke, ale lozeczko takie samo....:tak:

A moj lobuz, to juz w ogole w swoim lozeczku nie chce sypiac, tylko z nami wiec po prostu zmienie mu juz na takie, a wokol obloze poduszkami :-D z reszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....:sorry2:

reklama