reklama
dota skończą w sierpniu tego roku najpierw ciężko było dogadać się co do miejsca budowy, potem przy pracach wykopaliskowych znaleziono podobno jakieś archeologiczne odkrycia i się przeciągnęło a teraz jak ruszyli to moment i będzie może viki wie coś bliżej bo z łodzi pochodzi
tak to ma wyglądać:
Port Łódź
tak to ma wyglądać:
Port Łódź
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kasia a gdzie Was maja przeniesc cos przegapilam czy nie kumam
alex3meyer
Matka gagatka
A my dzis takie lozeczko dla Oliwierka zamowilismy...Little Tikes - Roadster? Toddler Bed
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jak Olivia się urodzi to przez jakieś dwa miesiące będzie spała w takim koszyku a potem mam zamiar Marcela przełożyc do łóżeczka takiego jak Alex pokazała i zwolni się to turystyczne
Marcel będzie miał wtedy jakieś 21 miesięcy:-)
Alex śliczne ale jakie drogie ja dzisiaj widziałam podobne ale za 100 Pewnie jakościowo gorsze ale przecież i tak nie będzie na bardzo długo bo potem będzie za małe:-)
Marcel będzie miał wtedy jakieś 21 miesięcy:-)
Alex śliczne ale jakie drogie ja dzisiaj widziałam podobne ale za 100 Pewnie jakościowo gorsze ale przecież i tak nie będzie na bardzo długo bo potem będzie za małe:-)
alex3meyer
Matka gagatka
Sylwia- my zaplacilismy 199 funtow na stronie toys r us, ale link mi nie chcial wejsc, wiec wrzucilam ta stronke, ale lozeczko takie samo....
A moj lobuz, to juz w ogole w swoim lozeczku nie chce sypiac, tylko z nami wiec po prostu zmienie mu juz na takie, a wokol obloze poduszkami z reszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....
A moj lobuz, to juz w ogole w swoim lozeczku nie chce sypiac, tylko z nami wiec po prostu zmienie mu juz na takie, a wokol obloze poduszkami z reszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Asia to se kup ;-) Fajna bryka, ja chciałam dla Olisia takie łóżko kupić, ale jak na razie kupimy takie zwykłe łóżeczko z IKEI:
IKEA | Children´s beds | Cots | HERMELIN | Cot
Musimy łóżeczko wymienić, bo Młody w tym swoim zrobił przez to swoje skakanie taki dół na środku, że to szok
IKEA | Children´s beds | Cots | HERMELIN | Cot
Musimy łóżeczko wymienić, bo Młody w tym swoim zrobił przez to swoje skakanie taki dół na środku, że to szok
reklama
Podziel się: