reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie?

A u nas zmiana koncepcji. Miała byc Hania ale przyszły tata zadecydował, że będzie Antosia (gdyby był chłopak bez dwóch zdań byłby Antek:) Na szczęście mnie to imię tez odpowiada. Już nie mam siły dyskutować na ten temat z członkami rodziny- nie da się wszystkich zadowolić. Ja chcę juz tylko szczęśliwie urodzić, a czy to będzie Hania czy Antosia to już drugorzędna sprawa...:-)

reklama
lil kate, proszę powiedz mi jak zrobiłas ten napisik - czekamy na ciebie Martynko? Weszłam na tą stronę, wybrałam rodzaj, kolor i wpisąłam napis...ale nie wiem czy dobrze kopiuje...zaznaczam ten próbny napisik i funkcją kopiuj-wklej wklejam do podpisu...fajnie jest, tylko,ze przy kolejnym wejściu na forum już napisiku nie ma....możesz coś podpowiedziec...:happy:

mysia23, ja zrobilam dokladnie tak samo. (mam nadzieje ze kopjujesz ten drugi od gory dla forum, bo ten pierwszy jest dla stron internetowych). moze nie zapisujesz zmian w podpisie??:confused:

patrycja bardzo ładne imie moja chrzesnica ma tak na imie:tak:
ale musze cie uprzedzic ze wszystkie patrycje i patryki to bardzo zywe dzieci;-)

hmm po takim tatusiu jakiego maja moje dzieci nie spodziewam sie grzecznej i spokojnej cory, Izka w miejscu nie usiedzi wiec nie ludze sie zeby mialo byc teraz inaczej ;-)

reklama
Do góry