reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie?

My mowimy do malej od sloneczka po gwiazdeczki , Jak sie do niej pieszcze to mowie do niej Dzeni Dzeni Dzeni,Niunia ,niuniusia ,a jak mi troche cisnienie dzwiga to mowie do niej Wielmozna pani prezesowa:tak:

Ja jestem Irena uzywam roznych zdrobnien oprucz IRKA tego nieznosze:wściekła/y:

reklama
hi hi no wlasnie to nick a nie pseudonim....:-D

ja mam na imie Slawa a maz i czesc znajomych tu do mnie mowi Susu

Moje też nietrudno odgadnąć ;-)
susumali: masz bardzo oryginalne imię, bardzo mi się podoba!!! :tak:
A najbardziej byłam chyba ciekawa imienia irtasi, i zastanawiałam się czy może ma na imię tak jak ja - Asia tylko to irt- na przodzie jest dodane? :happy:

A tak poza tym to rozwaliłyście mnie na łopatki Wielkim Kupsztalatorem, Wielką Śpiochowatością i Wielmożną panią prezesową :-D :laugh2: :-D Bombowe!!! :tak: :-D

agusia9915: mój Jacek do Milenki mówi DZIUNIA i ja też nie mam pojęcia dlaczego :confused: :laugh2:

A co mowienia do siebie nikami...Jestem moderatorem na forum dla odchudzajacych i mamy zgrana paczke od chyba 3 lat.Spotykamy sie co kilka miesiecy i mowimy do siebie nikami,nie wyobrazam sobie inaczej:-D.

Tycia: ja kiedyś bardzo dużo przesiadywałam na IRCu i poznałam tam sporo osób z którymi do tej pory utrzymuję kontakt i tak samo mówimy do siebie nickami jak się spotykamy :tak: A najśmieszniej jest zwracać się do koleżanki która ma nicka "taaaaaa" :-D

Najgorzej jak w niku cyferki:-)
Mojego imienia tez nietrudno sie domyslić;-)
Ja byłam ciekawa imienia susumali. Ten nick to taki jak z bajek dla dzieci- Sali mali:-D

No to ja tez sie przedstawie....tylko prosze sie nie smiac bo nie znosze mojego imienia...:wściekła/y:
Jestem Danusia, mowia do mnie przeroznie: danulka, danuska, danka <czego nie lubie:baffled: > nuska tez sie zdarza dlatego taki nick

reklama
Do góry