Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"WyKlarowało"WyKlarowało Ci się inne imię niż Zuza?
Mi się oba podobają. Ale Klara chyba bardziej. Jest insze.
(K)Claro que sí! (ależ oczywiście!)"WyKlarowało"
Tak na marginesie Zuzia, Zuza i Zuzanna to jedno i to samo imię więc pasuje i dla małej i dla dużej. My akurat mamy Zuze i bardzo podoba mi się to imię. Rozważałam jeszcze Sabina.Ja sie mialam nazywac Klara A co do Zuzi to jest slodkie dla malej dziewczynki, chociaz przyznam sie ze mam pieska Zuzie, straszna rozrabiake. Szczerze mowiac Klara podoba mi sie bardziej niz Zuzanna. A moze jeszcze jakies inne imie? Masz jeszcze chwile do namyslu.
Wg mnie Klara. W wersji mini midi maxi hehe zawsze pasuje.Klara
Zuza
Dziewczyny ??
Które lepsze ?
Cały czas miałam w głowię Zuzię ,a teraz coś mnie trafiło ha ha
Zaraz będzie mega popularne, tak jak Xavier u M. Wisniewskiego albo Lena z jakiegoś serialu.Zuzia bardzo ładne imię ale jak dla mnie Klara lepsze takie niespotykane wyjątkowe