Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie urodziłaś czy od sob zdecydowani na imię?Zuzia dla dziecka jest świetne. Za to dla dorosłej osoby już nie bardzo... Zbyt dziecinnie brzmi, przynajmniej dla mnie. Z kolei Klara - też kojarzy mi się z Lewandowskimi.
Ps. Wiem, za bardzo to nie pomogłam
My mieliśmy ogromny problem z imieniem, ostatecznie od soboty jesteśmy rodzicami Huberta
Urodziłam I to jest miłość od pierwszego wejrzenia (czy tam spojrzenia )W sensie urodziłaś czy od sob zdecydowani na imię?
Super! GratulujeUrodziłam I to jest miłość od pierwszego wejrzenia (czy tam spojrzenia )
Dziękuję A Ty na kiedy masz termin?Super! Gratuluje
Ja juz mam synka 7 miesięcy maDziękuję A Ty na kiedy masz termin?
A to nie było pytaniaJa juz mam synka 7 miesięcy ma
DziękujeA to nie było pytania
Wszystkiego dobrego!
Haha mam Huberta już w domu i czekamy na Zuzkę [emoji12] syn sam wybierał imię dla siostry, nam też się spodobało.Zuzia dla dziecka jest świetne. Za to dla dorosłej osoby już nie bardzo... Zbyt dziecinnie brzmi, przynajmniej dla mnie. Z kolei Klara - też kojarzy mi się z Lewandowskimi.
Ps. Wiem, za bardzo to nie pomogłam
My mieliśmy ogromny problem z imieniem, ostatecznie od soboty jesteśmy rodzicami Huberta I w sumie już nie interesuje mnie, co na temat tego imienia myślą inni, bo dla nas to najwspanialszy Hubi na świecie! Też tak będziesz miała, któregokolwiek z tych imion nie wybierzesz A nie ma imienia, które zadowoliłoby wszystkich.