reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
My chcemy dac córce imie typowo irlandzkie - celtyckie... mamy kilka typów, ale jeszcze do porozumienia nie doszlismy... Dwie pierwsze córki to Alicja i Maja wiec jako, ze to bedzie nasze ostatnie dziecko to chcemy coś innego, no i nie mamy w zamiarze wracac do PL wiec stad tez chcemy teraz jakies rodzime imie wybrać... Mnie sie podoba Eileen, Eirin lub Erin, Niamh, Leah, Zoe... jeszcze nie wiem to taka luzna burza mózgów ;) ale chcemy imie celtyckie tym razem... ;)

Akatsuki, :-D też mam takie obrzydzenie do imienia tylko nie do Ady a Ola :tak:Chociaż przyjaciółce niedawno urodziła się Ola i zaczynam się przekonywać :-D

Maran-atha, śliczne imiona ;)

Maran ładne imiona ale ja bym się nie odważyła. Mamy takie nawisko ze smiesznie by to brzmiało razem :-)

reklama
a mnie sie zadne imie meskie nie podoba, ewentualnie Fabian ( ale kolezanka z bloku urodzila Fabiana w kwietniu wiec nie wiem..) lub Mikołaj, mojemu podoba sie Igor ( co mnie wogole sie nie podoba) cos czuje ze będzie ciężko :-(

Do góry