reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Krewetka hahahahahahahahahah rozwaliłaś mnie,hhahahahahahahaahah z brakiem nazwiska hahahahahaha moge Ci moje pożyczyć hahahahahah ale z góry mówie że nie jedna by się zdziwiła słysząc jakie mama :D hahahahahahahahh

no mnie do smiechu nie jest, to decyzja dla dziecka na cale zycie, nie chce go skrzywdzić ani imieniem ani nazwiskiem

no niestety niektóre kombinacje komiczne. Ostatnio na grupie na FB wyskoczył mi komenatrz od dziewczyny Vennessa Kiełbasa ...

U nas prawdopodobnie dziewczynka ale w czwartek wizyta i wtedy lekarz obiecał że się przygląda dokładniej. U nas lekki konflikt ja chcę Iga Zoya lub Jagoda a mąż nic tylko Tośka a problem w tym że mamy długie nazwisko i na osiedlu mamy 3 psy o tym imieniu. Wiec porozumienia brak.

reklama
Do góry