reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

moje jedyne skojarzenia z imieniem Igor to garbaty sługa jakiegoś czarnego charakteru z kreskówki.

reklama
ojj dziewczyny patrze sa gusta i guściki Anastazja nigdy mi sie nie podobała Nastka

Igor fajne, Fabian tez, ale Mikołaj jakos nie bardzo, takie troche oklepane

maran imiona ekstra, chyba wszytskie mi sie podobaja :)

dolga gust to sprawa bardzo indywidualna ; ) ale to że każdy lubi co innego czyni nas ciekawymi ;) jeśli chodzi o chłopięce to nic mi się nie podoba ;( dramat.
Dla dziewczynek mam mnóstwo pomysłów: Elena, Oktawia, Helen, Carina.. Mam książkę całą i muszę ja chyba przewertowac

dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami

u nas chyba Leon będzie

Maran sliczne imiona, wszytskie

Milena, lena, Amelki, Zuzie, Julki to chyba najbardziej popularne u nas imiona
a dla chłopców
Kacper, Igor, Jaś, Antek, Karol
ale to w naszym regionie,

Maran ładne imiona ale ja bym się nie odważyła. Mamy takie nawisko ze smiesznie by to brzmiało razem :-)

ot to wlasnie trzeba zestawic z nazwiskiem i zobaczyć jak sie komponuje ze by smiesznie nie wyszlo..ja nie wiem jeszcze jakie zestawienie bo chcialabym moje nazwisko M sie nie zgadza i chce swoje ( na co ja sie nie zgadzam) wiec moze podwójne ale M mowi ze przy chlopaku to nie bardzo wiec juz wogole jestem w kropce, nie dosc ze nie mam imienia to nazwiska tez :baffled:

Hehe krewetka to macie problem, nasz kolega ma dwuczlonowe nazwisko swoje i po żonie, ale rzeczywiście trochę to śmieszne :) macie jeszcze troszkę czasu, Dojdiecie do porozumienia

Krewetka hahahahahahahahahah rozwaliłaś mnie,hhahahahahahahaahah z brakiem nazwiska hahahahahaha moge Ci moje pożyczyć hahahahahah ale z góry mówie że nie jedna by się zdziwiła słysząc jakie mama :D hahahahahahahahh

Ktewetka, moja przyjaciółka dala synkowi dwa nazwiska, swoje i expartnera (ojca małego)... myślę, że dla chłopaka to za dużo :) życzę powodzenia przy uzgadnianiu tej kwestii!

reklama
dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami

u nas chyba Leon będzie

Maran sliczne imiona, wszytskie

Milena, lena, Amelki, Zuzie, Julki to chyba najbardziej popularne u nas imiona
a dla chłopców
Kacper, Igor, Jaś, Antek, Karol
ale to w naszym regionie,

U nas chyba tez Leon :tak:

Do góry