reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

moje jedyne skojarzenia z imieniem Igor to garbaty sługa jakiegoś czarnego charakteru z kreskówki.

reklama
ojj dziewczyny patrze sa gusta i guściki Anastazja nigdy mi sie nie podobała Nastka

Igor fajne, Fabian tez, ale Mikołaj jakos nie bardzo, takie troche oklepane

maran imiona ekstra, chyba wszytskie mi sie podobaja :)

dolga gust to sprawa bardzo indywidualna ; ) ale to że każdy lubi co innego czyni nas ciekawymi ;) jeśli chodzi o chłopięce to nic mi się nie podoba ;( dramat.
Dla dziewczynek mam mnóstwo pomysłów: Elena, Oktawia, Helen, Carina.. Mam książkę całą i muszę ja chyba przewertowac

dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami

u nas chyba Leon będzie

Maran sliczne imiona, wszytskie

Milena, lena, Amelki, Zuzie, Julki to chyba najbardziej popularne u nas imiona
a dla chłopców
Kacper, Igor, Jaś, Antek, Karol
ale to w naszym regionie,

Maran ładne imiona ale ja bym się nie odważyła. Mamy takie nawisko ze smiesznie by to brzmiało razem :-)

ot to wlasnie trzeba zestawic z nazwiskiem i zobaczyć jak sie komponuje ze by smiesznie nie wyszlo..ja nie wiem jeszcze jakie zestawienie bo chcialabym moje nazwisko M sie nie zgadza i chce swoje ( na co ja sie nie zgadzam) wiec moze podwójne ale M mowi ze przy chlopaku to nie bardzo wiec juz wogole jestem w kropce, nie dosc ze nie mam imienia to nazwiska tez :baffled:

Hehe krewetka to macie problem, nasz kolega ma dwuczlonowe nazwisko swoje i po żonie, ale rzeczywiście trochę to śmieszne :) macie jeszcze troszkę czasu, Dojdiecie do porozumienia

Krewetka hahahahahahahahahah rozwaliłaś mnie,hhahahahahahahaahah z brakiem nazwiska hahahahahaha moge Ci moje pożyczyć hahahahahah ale z góry mówie że nie jedna by się zdziwiła słysząc jakie mama :D hahahahahahahahh

Ktewetka, moja przyjaciółka dala synkowi dwa nazwiska, swoje i expartnera (ojca małego)... myślę, że dla chłopaka to za dużo :) życzę powodzenia przy uzgadnianiu tej kwestii!

reklama
dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami

u nas chyba Leon będzie

Maran sliczne imiona, wszytskie

Milena, lena, Amelki, Zuzie, Julki to chyba najbardziej popularne u nas imiona
a dla chłopców
Kacper, Igor, Jaś, Antek, Karol
ale to w naszym regionie,

U nas chyba tez Leon :tak:

Do góry