reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dolga gust to sprawa bardzo indywidualna ; ) ale to że każdy lubi co innego czyni nas ciekawymi jeśli chodzi o chłopięce to nic mi się nie podoba ;( dramat.
Dla dziewczynek mam mnóstwo pomysłów: Elena, Oktawia, Helen, Carina.. Mam książkę całą i muszę ja chyba przewertowac
Dla dziewczynek mam mnóstwo pomysłów: Elena, Oktawia, Helen, Carina.. Mam książkę całą i muszę ja chyba przewertowac
so_happy
Fanka BB :)
dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami
u nas chyba Leon będzie
Maran sliczne imiona, wszytskie
Milena, lena, Amelki, Zuzie, Julki to chyba najbardziej popularne u nas imiona
a dla chłopców
Kacper, Igor, Jaś, Antek, Karol
ale to w naszym regionie,
u nas chyba Leon będzie
a dla chłopców
Maran ładne imiona ale ja bym się nie odważyła. Mamy takie nawisko ze smiesznie by to brzmiało razem :-)
ot to wlasnie trzeba zestawic z nazwiskiem i zobaczyć jak sie komponuje ze by smiesznie nie wyszlo..ja nie wiem jeszcze jakie zestawienie bo chcialabym moje nazwisko M sie nie zgadza i chce swoje ( na co ja sie nie zgadzam) wiec moze podwójne ale M mowi ze przy chlopaku to nie bardzo wiec juz wogole jestem w kropce, nie dosc ze nie mam imienia to nazwiska tez
Krewetka hahahahahahahahahah rozwaliłaś mnie,hhahahahahahahaahah z brakiem nazwiska hahahahahaha moge Ci moje pożyczyć hahahahahah ale z góry mówie że nie jedna by się zdziwiła słysząc jakie mama hahahahahahahahh
reklama
kamila1982
Fanka BB :)
dopiero teraz zauważyłam, ze jest watek z imionami
u nas chyba Leon będzie
a dla chłopców
U nas chyba tez Leon
Podziel się: