reklama
Julisia
Fanka BB :)
Buba z listy najbardziej podoba mi się Mia. Moze dlatego ze teraz dziewczyny ogladaja bajke "Mia i ja" ;-) bardzo ladne imię. Moim typem dla dziewczynki byla Nina, ale jest chłopak ;-)
Ladyk moje dziewczyny drugie imie maja po babciach - Alina i Elżbieta. Synek bedzie mial po dziadku (moim tacie) - Marek
Ladyk moje dziewczyny drugie imie maja po babciach - Alina i Elżbieta. Synek bedzie mial po dziadku (moim tacie) - Marek
kamila1982
No i niunia nadal bezimienna....faworyt na chwilę obecną to Nell jak u Akat ale mam jeszcze takie propo Lea, Liwia,Marita, Mia, Mila, Melania, Flora....nie ma jak niezdecydowana baba w ciąży
Nell najladniej ale z tej listy jeszcze Mia moze byc ;-)
katjana1
U nas ma być dziewczynka.
katjana1
Teraz dopieri widzę że znów ucieło mi posta. Wrrrrr
To ja dokonczę poprzedniego bo edytować się nie da (coś nie tak mam z tym moim telefonem
Dla naszej niuni myśleliśmy nad imieniem Alicja, Nadia lub Lenka....ale na dzień dzisiejszy jest zmiana i Bedzie Kaja
To ja dokonczę poprzedniego bo edytować się nie da (coś nie tak mam z tym moim telefonem
Dla naszej niuni myśleliśmy nad imieniem Alicja, Nadia lub Lenka....ale na dzień dzisiejszy jest zmiana i Bedzie Kaja
dolga
Buba wszytskie imiona są świetne, sama miałabym problem... a co na to Twoi chłopcy, Liwia ślicznie ale jednak na Oliwie czesto mowią Liwka, wiec moze nie, Mia noo nie znam wcale nikogo o tym imieniu, wiec fajnie, bo niepopularne, ale Nelka jest ekstra, choc juz jedna spotkalam hehe wiec wybor trudny
katjana no ładne wszytskie imiona, ale Kaja to takie niespotykane, bo reszta bardzo popularne
katjana no ładne wszytskie imiona, ale Kaja to takie niespotykane, bo reszta bardzo popularne
reklama
Już raz losował jak miał 4 tygodnie, sam wybrał sobie imię bo rodzice nie mogli się zdecydować 7 propozycji było na malutkich paseczkach napisaliśmy i w wachlarzyku podstawiliśmy pod nieskoorydowanie ruszające się rączki, strącił Franciszka i Kajetana i tak zostało. Wszystko na Video udokumentowaneBuba wrzuć propozycje do kapelusza i niech Franio losuje
Chyba tym razem powtórka z rozrywki będzie Lea jeszcze ładnie....ale ta Nell mnie kusi. Ja jestem Lena kiedyś to mało popularne imię było a teraz... Pierwsze czy drugie w rankingu....i nadal jak ktoś wola Lena to sie odwracam bo przyzwyczajona jestem że jedna byłam zawsze
Buba wszytskie imiona są świetne, sama miałabym problem... a co na to Twoi chłopcy, Liwia ślicznie ale jednak na Oliwie czesto mowią Liwka, wiec moze nie, Mia noo nie znam wcale nikogo o tym imieniu, wiec fajnie, bo niepopularne, ale Nelka jest ekstra, choc juz jedna spotkalam hehe wiec wybor trudny
Moi chłopcy są tak samo niezdecydowani jak ja i tu się zaczynają schody
Podziel się: