reklama
Buba Marita,Melania,Flora,Nell bardzo ładne,ale Mia chyba najbardziej mi się podoba
Mia jest przecudne. Niestety mój M nie podziela tego zachwytu...
ladyk24na7
Fanka BB :)
No i niunia nadal bezimienna....faworyt na chwilę obecną to Nell jak u Akat ale mam jeszcze takie propo Lea, Liwia,Marita, Mia, Mila, Melania, Flora....nie ma jak niezdecydowana baba w ciąży
Na Mię i Liwię chyba teraz moda nastała :-). W sumie co się dziwić, bo ładne imiona. Osobiście dla mnie Mia bardziej. Mia do Mai to w końcu rzut beretem ;-).
U nas niezmiennie Jan i Jakub. W przypadku drugich imion poszliśmy w stronę symboliczną: Jasiek drugie będzie miał po swoim tacie, Kuba po swoim dziadku (a moim tacie). Maja drugie imię ma po zmarłej babci, czyli mamie mojego męża. A u Was jak z drugimi imionami? Nadajecie?
Lilolo
Ladyk,
U mnie z drugimi imionami podobnie.
Będzie Ewa i Wioletta. Pierwsze po mojej zmarłej babci, a zarazem i po mojej mamie, a drugie po mamie Lukasza.
Jagoda na drugie ma Anna i jest to po mojej babci. U nas wszyscy mają drugie imiona więc to trochę taka tradycja
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Będzie Ewa i Wioletta. Pierwsze po mojej zmarłej babci, a zarazem i po mojej mamie, a drugie po mamie Lukasza.
Jagoda na drugie ma Anna i jest to po mojej babci. U nas wszyscy mają drugie imiona więc to trochę taka tradycja
ladyk24na7
Ladyk,
U nas podobnie. Też się nadaje drugie imiona. Jedynie mój tata nie ma. ;-)
reklama
maran-atha
U nas dziewczynki maja po jednym i teraz malutka tez będzie miala jedno, my mamy po 2 i wszyscy w rodzinie, ale ja nie chce tyle dawac bo pozniej musze pilnowC by we wszystkich papierach 2 wpisywali a szczerze powiem, nie chce mi sie bo to drugie imie i tak nje używane...
Podziel się: