reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
krewetka no z tym Igorem to ciezko ze zdrobnieniem, jedynie Igorek, ale my na naszego Igorka mówimy Iga haha no i poki byl mały i nie jarzył to wszytsko było ok, ale jak w przedszkolu miał koleżanke Igę to krzyczał na nas żeysmy tak do niego nie mowili haha
Kurde, ja znam jednego Igora, taka ciapa z niego była wszyscy go przezywali Igi-rzygi... Kariny nie znam żadnej ;)

Ja opcje z niepasowaniem po porodzie też biorę pod uwagę. Już raz tak u nas było więc teraz też różnie może być. Ale wstępnie mamy Zuzia i Hania/Julia. A jak damy to tak naprawdę dowiem się jak urodze ;)
Już raz miałam mieć Kornelie, a mam Jagodę:D

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

No i niunia nadal bezimienna....faworyt na chwilę obecną to Nell jak u Akat :) ale mam jeszcze takie propo Lea, Liwia,Marita, Mia, Mila, Melania, Flora....nie ma jak niezdecydowana baba w ciąży ;)

Mi najbardziej podobają się Lea, Marita i Mia :-) Nell jest też ok ale stałe kojarzy mi się z tą blondyneczką z "W pustyni i w puszczy".

reklama
Do góry