reklama
maran-atha
Fanka BB :)
U nas ma byc od początku Erin ale babcia Ania (tesciowa) nie specjalnie do tego imienia od poczatku i tak marudzi co i raz i ostatnio pyta Ali jak ona by chciala zeby siostrztczka miala na imie na co moja najstrsza corka odpowiada Kotka-Psotka myslamam, ze pekne ze śmiechu a babcia na to, Alusia to to nie dla dziecka... Ala rozwaliła system hehehe...
ania_kropla
Ostatnio jak była teściowa to Kinga powiedziała, że mała będzie miała na imię Jozia, tak dla jaj...
To potem przez całą wizytę lazila (teściowa oczywiście) i się ta Jozefina zachwycala. .. a mnie po 10 razie zaczęło trzasc. .. dlatego teściowa dowie się ostatnia, bo gotowa mi każde imię obrzydzic. ...
To potem przez całą wizytę lazila (teściowa oczywiście) i się ta Jozefina zachwycala. .. a mnie po 10 razie zaczęło trzasc. .. dlatego teściowa dowie się ostatnia, bo gotowa mi każde imię obrzydzic. ...
ania_kropla
K dzisiaj zaproponował Alelsandre. .. Mnie też się podoba, wiec ostatecznie zdecydujemy dopiero jak zobaczymy małą. ..
Juhuu będzie parka dla mojego OlkaK dzisiaj zaproponował Alelsandre. .. Mnie też się podoba, wiec ostatecznie zdecydujemy dopiero jak zobaczymy małą. ..
reklama
Podziel się: