K
kasia290514
Gość
A róbta co chceta :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
doriss33 mi bardzo podoba się Dmitrij a zdrobnienie Dima to już w ogóle brzmi super no i osobiście lepiej mi się kojarzy niż Vladimir
Ja wybierając imię oczywiście biorę pod uwagę sugestie znajomych czy rodziny,ale i tak ostateczna decyzja należy do mnie i do Tatusia dziecka,to Nam ma się ono podobać Staram się by pasowało do nazwiska. Wybierając mniej popularne imię nie wydaje mi się,żeby mamy chciały pokazać tym,że jest ono lepsze. Raczej odróżnić je w takim pozytywnym znaczeniu. Ja bym wolała być jak to napisała kasia290514 ,,gwiazdą'' o ciekawym imieniu niż kolejną Kasią,która wywołana nie wie czy to o nią chodzi,bo w klasie jest jeszcze 5 innych dziewczynek o tym imieniu,tak jak to było za moich szkolnych czasów
Hahaha"skrzywdziła" ok...
Oj, koleżanko, ale masz bezczelne teksty. No nie wiem co w Ciebie wstąpiło dzisiaj. Hormony?Tak skrzywdziła. Dobrze przeczytałaś. Xmamuska nikt nie zamierza sie kłócic:-) teraz poprostu jest tak że jedna matka przez drugą wymyśla imiona a co drugie to gorsze. Chcecie wyróznic swoje dziecko mało spotykanym imieniem bo wydaje wam się że będzie lepsze? Bo nie rozumiem. Wtedy w szkole będą Anie,Kasie a tu wasza gwiazda Thea. Bo tu chyba o to w tym wszystkim chodzi.