reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

India, piękne imię :) BARDZO mi się podoba, dałabym jakbym adoptowała małą Hinduskę :)
A Jowita mi się kojarzy z tytułową bohaterka filmu Morgensterna i żadnej nie znam :)

reklama
Teraz mi się przypomniało ze u nas w mieście jest dziewczynka o imieniu Marisa. Słodka dziewczyneczka wyglądająca jak aniołek długie blond kręcone wlosy

znam jedna Julite (35lat) ale żadnej Jowity ;)
Moja kumpela dała córce na imię Jagna. i dla mnie to jest hardkor. Imię tak staropolskie że aż czuje zapach butwiejacego drewna jak je wymawiam. No ale dla niej jest najpiekniejsze.
Znajomi dali córce na imię India bo zaszli w Indiach ;)
Jagna!!! Piękne imię! Jakże zapomniane...
India także piękne.
Antonina ślicznie!!!! Oj, rozmarzyłam się o dziewczynce znowu :D

noo Antonina ładnie, chcialam tak nazwyac przy pierwszym dziecku jakby byla dziewzynka, ale nie wyszlo :p

a mi tak podpowiedzialyscie troche i sie coraz bardziej zastanawiam nad Leosiem ;) musze zapytac swojego co on na to

Mi się bardzo podoba skrót od Antoniny - Tosia. Antonina to już mniej bo kojarzy mi się z taką grubą królową, nie wiedzieć czemu. Ależ czasami człowiek ma durny ten łepetyn! Znaczy piszę tu o osobie naturalnie :-D

Tosia ładnie :)
India ciekawe imię

Mi sie strasznie podoba Pola nie trzeba zapisywac w urzędzie Apolonia bo wtedy juz nie było by takie ladne ale coz nie dana mi będzie córka :( a dla chlopca nie mam imienia i żadne mi sie nie podoba :/ chyba jeszcze nie przeszlo mi rozczarowamie ;) i licze ze na nastepnym usg będzie dziolcha jakims cudem :/

Pola tez mi się podoba :-) mam w rodzinie jedną Polcię no i moja przyjaciółka dała tak na imię córce.

Ja gdybym miała trzecią córkę to dałabym jej na imię Anastazja.

reklama
Mi się bardzo podoba skrót od Antoniny - Tosia. Antonina to już mniej bo kojarzy mi się z taką grubą królową, nie wiedzieć czemu. Ależ czasami człowiek ma durny ten łepetyn! Znaczy piszę tu o osobie naturalnie :-D

Haha no i teraz bede sobie wyobrazala gruba krolowa za kazdym razem przez ciebie :-p Tosia bardzo mi sie podoba i juz sie w sumie nawet do Anoniny przekonywalam. Popularne jest to imie w Pl?

Pola tez bardzo ladnie.

My do brzuszka caly czas mowimy Leon mimo ze na 100% nie wiadomo jaka plec jeszcze.

Do góry