reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Teraz mi się przypomniało ze u nas w mieście jest dziewczynka o imieniu Marisa. Słodka dziewczyneczka wyglądająca jak aniołek długie blond kręcone wlosy
Jagna!!! Piękne imię! Jakże zapomniane...znam jedna Julite (35lat) ale żadnej Jowity
Moja kumpela dała córce na imię Jagna. i dla mnie to jest hardkor. Imię tak staropolskie że aż czuje zapach butwiejacego drewna jak je wymawiam. No ale dla niej jest najpiekniejsze.
Znajomi dali córce na imię India bo zaszli w Indiach
India także piękne.
Antonina ślicznie!!!! Oj, rozmarzyłam się o dziewczynce znowu
kamila1983
Tosia ładnie
India ciekawe imię
Mi sie strasznie podoba Pola nie trzeba zapisywac w urzędzie Apolonia bo wtedy juz nie było by takie ladne ale coz nie dana mi będzie córka a dla chlopca nie mam imienia i żadne mi sie nie podoba :/ chyba jeszcze nie przeszlo mi rozczarowamie i licze ze na nastepnym usg będzie dziolcha jakims cudem :/
India ciekawe imię
Mi sie strasznie podoba Pola nie trzeba zapisywac w urzędzie Apolonia bo wtedy juz nie było by takie ladne ale coz nie dana mi będzie córka a dla chlopca nie mam imienia i żadne mi sie nie podoba :/ chyba jeszcze nie przeszlo mi rozczarowamie i licze ze na nastepnym usg będzie dziolcha jakims cudem :/
reklama
kamila1982
Mi się bardzo podoba skrót od Antoniny - Tosia. Antonina to już mniej bo kojarzy mi się z taką grubą królową, nie wiedzieć czemu. Ależ czasami człowiek ma durny ten łepetyn! Znaczy piszę tu o osobie naturalnie
Haha no i teraz bede sobie wyobrazala gruba krolowa za kazdym razem przez ciebie Tosia bardzo mi sie podoba i juz sie w sumie nawet do Anoniny przekonywalam. Popularne jest to imie w Pl?
Pola tez bardzo ladnie.
My do brzuszka caly czas mowimy Leon mimo ze na 100% nie wiadomo jaka plec jeszcze.
Podziel się: