reklama
Aś jest jak psów, nie wiem czemu ludzie decyduja sie dac imie takie, ze dajmy na to sytuacja w szkole pani wola "asia/kasia/hania/zusia do tablicy" to pol klasy podejdzie...?
Tak samo jak Anek, Agnieszek, Magd, Julek, Maryś, Zoś, Olivek, Gosiek... jak chcesz żeby Twoja córka sama wstawała do tablicy daj jej Eufrozyna;-).
Tak samo jak Anek, Agnieszek, Magd, Julek, Maryś, Zoś, Olivek, Gosiek... jak chcesz żeby Twoja córka sama wstawała do tablicy daj jej Eufrozyna;-).
No to jest sposob na to zeby jej nigdy do tablicy nie wywolali
widze ze znasz tylko skrajne imiona,albo mega oklepane albo takie o ktorych nikt nie slyszal, a szkoda ze nie wiesz ze imion jest znacznie wiecej i to znacznie ciekawszych niz kolejna magda,gosia,halinka......Tak samo jak Anek, Agnieszek, Magd, Julek, Maryś, Zoś, Olivek, Gosiek... jak chcesz żeby Twoja córka sama wstawała do tablicy daj jej Eufrozyna;-).
mysle ze takie dziecko bylo by no-stop wywolywana,bo zanim nauczyciel ustalil by ktora zusia ma isc do tablicy to by lekcja minela..No to jest sposob na to zeby jej nigdy do tablicy nie wywolali
A skąd taki wniosek jeśli można zapytać?widze ze znasz tylko skrajne imiona,albo mega oklepane albo takie o ktorych nikt nie slyszal, a szkoda ze nie wiesz ze imion jest znacznie wiecej i to znacznie ciekawszych niz kolejna magda,gosia,halinka......
Mój syn ma na imię Kajetan, a córka będzie miała Leah. Jak nie słyszałaś polecam lekturę Biblii
Moja prababcia miała na imię Eufrozyna - więcej dystansu do siebie z rana życzę
.............z wieczora też
mysle ze takie dziecko bylo by no-stop wywolywana,bo zanim nauczyciel ustalil by ktora zusia ma isc do tablicy to by lekcja minela..
Kochana - dzieci mają też nazwiska - to tak dla przypomnienia Ja to nazywam demencja ciążowa - mam nadzieję, że po ciąży przechodzi....
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Kurcze - jaki problem - kazdy daje takie imie jakie mu sie podoba. Niektorym nie przeszkadza ze jest bardzo popularne a niektorzy wola oryginalne lub malo popularne.
Pelasia - wiecej tolerancji. Troche zagalopowalas sie z tym porownaniem...
Pelasia - wiecej tolerancji. Troche zagalopowalas sie z tym porownaniem...
dokladnie ... w demokracji zyjemy na szczescie ...Pelasia - wiecej tolerancji. .
a swoja droga to jest takie jedno ladne imie dla dziewczynki ;-)jak to znajomi rysia mawiali ...
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Dziewczyny - ta cała pelasia to jakis szwindel....
Kto ty jesteś i co tu robisz....?? Bo widzę Cię też na sierpniówkach, gdzie denerwujesz i tak w podłym nastroju Ilonkę.....
Kto ty jesteś i co tu robisz....?? Bo widzę Cię też na sierpniówkach, gdzie denerwujesz i tak w podłym nastroju Ilonkę.....
Podziel się: