reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

pelasia- a co ci do tego, jakie imiona dajemy naszym dzieciom:wściekła/y::wściekła/y: i ten teks "aś jest jak psów"... nie uważasz, że przegięłaś:confused:
jest to wątek otwarty i każdy ma prawo wypowiedzieć się, ale ubliżając innym!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny - ta cała pelasia to jakis szwindel....

Kto ty jesteś i co tu robisz....?? Bo widzę Cię też na sierpniówkach, gdzie denerwujesz i tak w podłym nastroju Ilonkę.....:wściekła/y::wściekła/y:

Kkasiulka - nie da się raczej traktować serio kogoś kto napisał, że lekarz na porodówce przyjmuje średnio 50/60 porodów na dyżurze:-D:-D:-D... Myślę, że się nudzi dziewczynie i tak wali co popadnie;)

zobaczcie kobietki co znalazłam
jakie ta "pelasia" potrafi posty wysmażyć, aż mi się przykro zrobiło....
" Pierdolca juz dostaje..zycze mamom radosci z maluchow,a tym nierozpakowanym...przyzwyczajajcie sie bo nigdy nie urodzicie hehehehe ;P"

takiej poważnie traktować na pewno nie można!!!

Pelasia - a Ty jak masz na imie jeśli wolno spytac , tez z połową klasy chodziłaś do tablicy . raczej nie Tobie oceniac jak kto nazywa własne dzieci .. a swoja krytyke zostaw dla siebie bo tu jej nie potrzeba.

ida - ja znam jedna Asie egoistke , ale tylko jedna.. moja ciocia jest Asia i mam dobrą kumpelke w pracy i te sa fajne , choć raczej ciche..

Robi sie nerwowo widze:szok:
Ja wcale nie znam za duzo As, tylko jedna chodzila ze mna do klasy, bardzo fajna swoja droga. Wiecej bylo Agnieszek - 3

Joanna - fajne imię i dobrze mi się kojarzy. Moja wieloletnia przyjaciółka tak miała na imię i była naprawdę fajną osobą. Pełna życia, humoru, dusza towarzystwa i bardzo ciepły człowiek.
Poza tym wśród rówieśników naszych dzieci imię Asia wcale nie jest już tak popularne jak za naszych czasów.

reklama
Ja z moim mężem nie przywiązujemy uwagi do tego czy znamy kogoś o danym imieniu na zasadzie skojarzeń. Nie wierzę w to, że nasza córka będzie miała inny charakter jeśli dam jej na imię X a nie Y :-) . W tym wypadku większy wpływ ma charakterek mamusi czy tatusia :tak:.
Naszym faworytem wśród imion jest Marika (rozważaliśmy też Ewę, Sylwię i Nadię).
Natomiast jeśli nasza córa wywinie nam numer i okaże się być ... synkiem to będzie Rafał (mężowi podoba się też Sebastian). Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie ufam na 100% że to dziewczynka... choć w zakupach przeważa róż:laugh2:. Lekarz też człowiek i ma prawo się mylić...:tak:

Do góry