reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Na USG wyszło, że bedzie dziewczynka, więc oczywiście JULIA:-) zawsze podobało mi się to imię, więc u mnie dyskusji żadnych nie było. Teraz już pod koniec ciąży nie mogę oprzec się wrażeniu, że jednak Julcia może zrobic nam psikusa:-D:-D:-D. Na ewentualny psikus jeszcze nie mamy imienia, jednak wyprawkę kupiłam w neutralnym kolorze.:-):-):-)

reklama
Aniam - dziewczęce jak dziewczęce , ale zobacz ile dawnych chłopięcych imion wraca... mnie się obijają o uszy: Franciszek, Zbigniew...

Ale Anie są fajne...., mam nadzieję że moja Hania tez taka będzie...:-p

A mi się najbardziej podoba Asia :happy:

• Anią
  • Marysią
  • Asią
wybór dokonany, mąż zadecydował, że nasza córeczka będzie miała na imię Asia:-D

imiona takie jak Maja i Aleksandra też mi się szalenie podobają, ale zdaje się że są teraz niesamowicie popularne..

Nasza Pani ginekolog zapytała, jak nazwiemy naszą dziewczynkę, jak poznała nasze propozycje, powiedziała, że dobrze, że nie Aleksandra.. bo co druga dziewczynka w brzuszku to teraz Aleksandra..

sama noszę dość popularne imię - Agnieszka

Witajcie dziewczyny :-) przegladałam sobie Wasze forum bo wrzesien jest mi bliski sercu :-D Kkasiulka Twoja pociecha urodzi się w podonym terminie co mój synek rok temu i w dodatku brałaś ślub tak samo jak ja tyle że Ty 15 a ja 16 wzreśnia :-D

Pozdrawiam i życzę szcześliwych rozwiązań :happy:

A u nas (juz mi ręce opadają) moj A. powiedział, ze ma być Apolonia, ale wszyscy beda mowic na mała Pola. To wiem, a co z urzedami??:confused::dry:
No coz, to wspolny wybor, ale mnie sie kojarzy taka babcia Apolonia...:sorry2:

Olisska - no to przyszłosciowo A myśli - Pola, Apo, dobrze jest, nawet bardzo.

Klajo - weź pod rozwagę: Ja, Aniam, Sanya, Anik - pozwolę sobie - normalne to my tak średnio...., chcesz dziecko skazać?:)) Choć H na początku może coś zmienić:))))

reklama
Do góry