Aniam, jak myslama, ze to chlopak bedzie to bardzo forsowałam Szymona, ale ze będzie dziewczyna to po pierwszych przymiarkach mamy Matylde i Łucję, ale Kkasiulka Nadia tez mi sie b podoba, ale nie przechodzi dla M. ;-)
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Oj rośnie nasz babiniec w siłę
Ida - mnie i Marcinowi Nadia bardzo sie podoba, ale rodzinka cos marudzi, dzieciaki nie moga zapamiętać Ale jak na razie, to zostajemy przy Nadusi
Anja78 - Twoja Nadusia śliczna! Te oczka, te usteczka! Rewelacja ;-)
Ida - mnie i Marcinowi Nadia bardzo sie podoba, ale rodzinka cos marudzi, dzieciaki nie moga zapamiętać Ale jak na razie, to zostajemy przy Nadusi
Anja78 - Twoja Nadusia śliczna! Te oczka, te usteczka! Rewelacja ;-)
anja78- ja się tutaj nie zgodzę, bo imię bardzo, ale to bardzo "oddaje" charakter człowieka. Nie wiem czemu tak jest. Poczytałam o imieniu Karina (moje) no i wyrysuj, wymaluj mój czasem uciążliwy charakterek, nawet to, że Kariny bywają łasuchami też się zgadza. Poczytałam o moim Grześku i innych bliskich i faktycznie wszystko mi pasowało...no chyba, że mi się tylko wydawało i sama to wszystko sobie dopasowałam. Kobietki a co sądzicie o imieniu Sara? :-):-):-)
Pycha
mama Mai i Marty
Sara - sliczne, ale tak ma na imie moja siostrzenica, więc u nas jakby co to odpada
Pycha
mama Mai i Marty
a my wczoraj tak na gorąco wymyslilismy na razie jedno imię, które i mi i Darkowi się podoba - Marta, co o tym myslicie?
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Pycha - mnie Martusia bardzo sie podoba Nawet chciałam tak nasze dzieciątko nazwać, ale M. kręcił nosem. Ja miałam być Martusią, ale ostatecznie mam tak na drugie imię ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
a mi sie śmiac chce z mojego Darka, bo jak myśleliśmy nad imieniem dla Majki, to mu się wtedy nie podobało Marta no ale to facet
reklama
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Pycha to fakt. Ja tez znam kilka Mart i kazda z nich jest naprawde fajna dziewczyna. Zreszta Martusia i Majusia bardzo do siebie pasuja :-)
Podziel się: