reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Potwierdzam, ze marty, ktore znam sa naprawde fajne; jedna jest narzeczona brata mojego M wiec taki wybor odpada dla nas, ale popieram. :-)

reklama
Pycha jak dla mnie Marta - rewelacyjnie, studiowalam z jedna, super dziewczyna, przebojowa, wygadana i bardzo kolezenska:-)

fajnie, że wam się podoba, bo coś mi się zdaje, ze tak juz zostanie, bo Darek tak juz mówi do brzucha :-D no chyba ze jeszcze okaże sie że to chłopiec

Artemida bardzo ładne imię :tak:
gdyby nie to ze odkąd znam męża to truł ze będzie Aleksandra to kto wie...
/ja akurat do imienia dla córy nie miałam nic do gadania, ale zamierzam być uparta i na drugie musi być Maria :-p/

Cieszę się, że imię Martynka podoba się wam. W jakimś imienniku czytałam że imię to noszą kobiety o silnych charakterach. Jedną już taką mam w domu i trochę mnie przeraża powtórka z rozrywki.

reklama
Do góry