reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Nas jest czwroro - w kolejności: Paweł, Agnieszka, Kasia, Madzia. Reaguje na wszystkie te imiona....Choc w domu zostałam tylko ja (a konkretnie do domu wróciłam) to mama wciąz mówi na mnie Agnieszka, bądź Madzia....A jak sie na świeta reszta zjedzie z własnymi dziecmi...szaleństwo - rzadko kiedy trafi sie na pierwszym razem na właściwe imię....
Kkasiulka..........niezla ekipa i jak ladnie nazwana.......widac, ze wszystko bylo dobrze przez rodzicow przemyslane.....
Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........
anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......
Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......
Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........
anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......
Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......
kama32
Wrześniowe mamy'08
A co powiecie na KAROLA. Zawsze miał być Michał, ale jakiś miesiąc temu obudziłam się z tym Karolem na ustach;-)...Mojemu nic nie mówiłam, a on kilka dni temu mi mówi, że jak chłopak to koniecznie Karol. No to Michał damy mu na drugie.
Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)
Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)
biała_dama
Mamusia Synusia
JAk chłopczyk to będzie Aleks, dziewczynka Wiktoria lub Ewa. Chyba że się nam odmieni ;-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hej mi podoba się Fabian ale moja połówka mówi że ze skodą fabia mu się kojarzy hehehe i co?Co do dziewczynki zdania nie zmienię Milenka
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hahahaha Klajo niezłe pomysły,mój Adam wymyślił dla chłopczyka imię Maurycy hihihi mi nie pasi bo zdrobnić się nie da.Olga ładne imię.
reklama
Podziel się: