reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Pycha jak je bedziesz wolac to sie nie doprosisz. My z siostra mamy podobne imiona zawsze bylo ty idz bo ciebie mama wolala:-p. U sasiada byla Asia i Kasia, i bylo to samo:tak:

reklama
Nas jest czwroro - w kolejności: Paweł, Agnieszka, Kasia, Madzia. Reaguje na wszystkie te imiona....Choc w domu zostałam tylko ja (a konkretnie do domu wróciłam) to mama wciąz mówi na mnie Agnieszka, bądź Madzia....A jak sie na świeta reszta zjedzie z własnymi dziecmi...szaleństwo - rzadko kiedy trafi sie na pierwszym razem na właściwe imię....:-D

Kkasiulka..........niezla ekipa i jak ladnie nazwana.......widac, ze wszystko bylo dobrze przez rodzicow przemyslane.....:tak:

Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........:crazy::crazy:

anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......

Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......

A co powiecie na KAROLA. Zawsze miał być Michał, ale jakiś miesiąc temu obudziłam się z tym Karolem na ustach;-)...Mojemu nic nie mówiłam, a on kilka dni temu mi mówi, że jak chłopak to koniecznie Karol. No to Michał damy mu na drugie:tak:.
Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)

Kama32 - dobry wybór: Ania, Anna, Aneczka, Anka, Anula, Anek, Anusia(k):))...no tak jak ja:)))
Karol też fajnie, tym bardziej, że teraz chyba w odwodzie, nie?

Dziewczynka u mnie to aktulanie Olga bądź Ania , a chłopiec Oskar bądź Adam..., pomijam fakt że Maciek chce chłopca nazwać Gerwacy... bądź Protazy...;-)

reklama
klajo- ale twój mąz to tak na poważnie:confused::-D

u nas jest, był i będzie (no chyba, że nagle siusiak gdzies zniknie) michałek:tak:

Do góry