reklama
Sanya - nam pasowało Kajetan z racji inicjałów ma KK.... no poza tym podobało nam się
Ewa, Kkasiulka - no właśnie Kaj woli Kaję, ale wiecie... Moja koleżanka ma goldenkę, śliczna, moja podopieczna... Kaja niestety(( I tak jakoś, same wiecie....
Kasia - oj bo normalnie już nie mogę Stary a droczy się jak dziecko:-).
Ewa, Kkasiulka - no właśnie Kaj woli Kaję, ale wiecie... Moja koleżanka ma goldenkę, śliczna, moja podopieczna... Kaja niestety(( I tak jakoś, same wiecie....
Kasia - oj bo normalnie już nie mogę Stary a droczy się jak dziecko:-).
Kkasiulka, znam dwie Dagmary, obie straszne ;-)
Kasia ma rację - ja znam jedną i starczy:-(.
Anaklim, mój to samo, na razie nie poruszamy tematu imion w nadziei że będzie laska, bo mu się żadne męskie nie podoba oprócz własnego i samych dziwnych, np. JACUŚ (brrr dobrze że nie Lech i Jarosław). Pół poprzedniej ciąży wybieraliśmy imię i to był horror ;-) Darek wymyślał mi bez przerwy jakieś durnowate wierszyki o imionach pod hasłem "tak przecież nie nazwiemy bo będą dzieci układać różne wierszyki np. taki....." No ogólnie beka, ale przy 30stym imieniu odrzuconym przez wierszyk to już bym męża na Allegro sprzedała chętnie
Anaklim, mój to samo, na razie nie poruszamy tematu imion w nadziei że będzie laska, bo mu się żadne męskie nie podoba oprócz własnego i samych dziwnych, np. JACUŚ (brrr dobrze że nie Lech i Jarosław).
No to dla odmiany teraz ja nie mogę...................
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kasia - hahahahahhahhaah!!!!!
To byłabyś pionierką, jak ja szukałam męża, to nikt nie pomyslał o allegro. Lech...brrr...No przestań.....Jarosław....?? To już przesada! Czy ktos w naszym kraju jeszcze tak nazwie swoje dziecko???
Taaak.....więc Dagmara odpada....Maja też....Zostaje pierwsze-najlepsze (co do wierszyków, "pierwsze do dziennika drugie do śmietnika") Zuzanna i Jakub
To byłabyś pionierką, jak ja szukałam męża, to nikt nie pomyslał o allegro. Lech...brrr...No przestań.....Jarosław....?? To już przesada! Czy ktos w naszym kraju jeszcze tak nazwie swoje dziecko???
Taaak.....więc Dagmara odpada....Maja też....Zostaje pierwsze-najlepsze (co do wierszyków, "pierwsze do dziennika drugie do śmietnika") Zuzanna i Jakub
Pycha
mama Mai i Marty
chyba lepiej młodszych dzieci nie pytac o imiona dla rodzenstwa ;-) bo jak zapytałam Majkę o imię dla siostrzyczki, to powiedziała Andzia a skąd ona to wzięła, to nie mam pojęcia
a ja nadal obstaje przy Kai, (bo Maja i Kaja) choć Darek nie chce, no zobaczymy może nam wpadnie do głowy jakies inne imię albo moje przeczucie co do dziewczynki okaże sie chłopcem
a ja nadal obstaje przy Kai, (bo Maja i Kaja) choć Darek nie chce, no zobaczymy może nam wpadnie do głowy jakies inne imię albo moje przeczucie co do dziewczynki okaże sie chłopcem
reklama
Mam koleżankę Nicolę, jest Irlandką, tutaj to dość popularne imię.
Moja koleżanka ma syna Nikolasa, ale też mieszka tutaj... Kurde, wydawałoby się imię, co to takiego, ostatnia pierdoła, ważne, żeby dziecko było zdrowe, dobrze się rozwijało, a imię... No i się okazuje, że to jednak ważne, taki znak firmowy na całe życie.
Moja koleżanka ma syna Nikolasa, ale też mieszka tutaj... Kurde, wydawałoby się imię, co to takiego, ostatnia pierdoła, ważne, żeby dziecko było zdrowe, dobrze się rozwijało, a imię... No i się okazuje, że to jednak ważne, taki znak firmowy na całe życie.
Podziel się: