reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Pycha jak je bedziesz wolac to sie nie doprosisz. My z siostra mamy podobne imiona zawsze bylo ty idz bo ciebie mama wolala:-p. U sasiada byla Asia i Kasia, i bylo to samo:tak:

reklama
Nas jest czwroro - w kolejności: Paweł, Agnieszka, Kasia, Madzia. Reaguje na wszystkie te imiona....Choc w domu zostałam tylko ja (a konkretnie do domu wróciłam) to mama wciąz mówi na mnie Agnieszka, bądź Madzia....A jak sie na świeta reszta zjedzie z własnymi dziecmi...szaleństwo - rzadko kiedy trafi sie na pierwszym razem na właściwe imię....:-D

Kkasiulka..........niezla ekipa i jak ladnie nazwana.......widac, ze wszystko bylo dobrze przez rodzicow przemyslane.....:tak:

Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........:crazy::crazy:

anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......

Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......

A co powiecie na KAROLA. Zawsze miał być Michał, ale jakiś miesiąc temu obudziłam się z tym Karolem na ustach;-)...Mojemu nic nie mówiłam, a on kilka dni temu mi mówi, że jak chłopak to koniecznie Karol. No to Michał damy mu na drugie:tak:.
Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)

Kama32 - dobry wybór: Ania, Anna, Aneczka, Anka, Anula, Anek, Anusia(k):))...no tak jak ja:)))
Karol też fajnie, tym bardziej, że teraz chyba w odwodzie, nie?

Dziewczynka u mnie to aktulanie Olga bądź Ania , a chłopiec Oskar bądź Adam..., pomijam fakt że Maciek chce chłopca nazwać Gerwacy... bądź Protazy...;-)

reklama
klajo- ale twój mąz to tak na poważnie:confused::-D

u nas jest, był i będzie (no chyba, że nagle siusiak gdzies zniknie) michałek:tak:

Do góry