reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

hehehe, ja też jestem fanką Barei;-):-D:-D:-D

artemida z tym rodzeniem to coś jest, ja wiedziałam że będzie dziewczynka, wiedziałam że będzie madzią i co.... musieli mi ją siłą z brzucha wyciągać;-):-D

reklama
Dziewczyny,

Trzymajcie mi ręce!!!!!!!!!
Ja go nie zabiję tylko dlatego, że mi kiepsko w czarnym!!!!!
Przyszedł z pracy, powiedział, że przemyślał, bo mu się Carmel dużo bardziej podoba niż Sonia, tylko chciał sprawdzić czy potrafię pójść na kompromis i poprosił żeby jednak nasza córeczka Carmel była...
A ja tak się już z Sońką oswoiłam... Teraz ja negocjuję:-)

anaklim- oba te imiona są fajne:-):-) może jeszcze zapytajcie kaja, jak chciałby żeby siostrzyczka miał na imię:-D:-D

Anaklim - ja obstawiam Sonię :-D A Kaj to chyba chciał Kaję, jeśli się nie mylę??:laugh2::laugh2:

Anastazja - słodkie imię :tak:

Ja do brzucha na przemian móię Zuzia lub Kuba :-D Choć dziś przypomniało mi się imię Dagmara...no jakie piękne...Mąż nie oponuje ;-)

Anaklim- całkiem fajowe imię Carmel, u nas też było na tapecie,ale dziecko z racji posiadania siusiaczka nie może nosić takiego imienia:-)
Ale wiem jak to jest jak ty już przywykniesz do jakiejś idei, a tu ci wpada ktoś i zmienia wszystko :-) A jeśli Kajek powie Jadwinia tak jak koleżanka Mikołajka? :tak::tak::tak:
Powiem ci anaklim że ja zaczynam się zastanawiać nad Kajem teraz:) Bardzo pięknie mi to pasuje do "naszego" nazwiska:)

reklama
Kasiu - ta, któa ja znam...no ładna cholera niezwykle, ale trochę pustawa.....:sorry2: Wic przeważa raczej złe skojarzenia....I zostanę przy Zuzannie, bo choć podoba mi się Maja, to pies mojej ciotki się tak nazywa....:dry:

Do góry