reklama
Dziewczyny,
Trzymajcie mi ręce!!!!!!!!!
Ja go nie zabiję tylko dlatego, że mi kiepsko w czarnym!!!!!
Przyszedł z pracy, powiedział, że przemyślał, bo mu się Carmel dużo bardziej podoba niż Sonia, tylko chciał sprawdzić czy potrafię pójść na kompromis i poprosił żeby jednak nasza córeczka Carmel była...
A ja tak się już z Sońką oswoiłam... Teraz ja negocjuję:-)
Trzymajcie mi ręce!!!!!!!!!
Przyszedł z pracy, powiedział, że przemyślał, bo mu się Carmel dużo bardziej podoba niż Sonia, tylko chciał sprawdzić czy potrafię pójść na kompromis i poprosił żeby jednak nasza córeczka Carmel była...
A ja tak się już z Sońką oswoiłam... Teraz ja negocjuję:-)
Anastazja1
czekamy na?
A my córeczce damy na imie MALWINKA
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Anaklim - ja obstawiam Sonię A Kaj to chyba chciał Kaję, jeśli się nie mylę??
Anastazja - słodkie imię
Ja do brzucha na przemian móię Zuzia lub Kuba Choć dziś przypomniało mi się imię Dagmara...no jakie piękne...Mąż nie oponuje ;-)
Anastazja - słodkie imię
Ja do brzucha na przemian móię Zuzia lub Kuba Choć dziś przypomniało mi się imię Dagmara...no jakie piękne...Mąż nie oponuje ;-)
Nie mogę ze śmiechu
Anaklim- całkiem fajowe imię Carmel, u nas też było na tapecie,ale dziecko z racji posiadania siusiaczka nie może nosić takiego imienia:-)
Ale wiem jak to jest jak ty już przywykniesz do jakiejś idei, a tu ci wpada ktoś i zmienia wszystko :-) A jeśli Kajek powie Jadwinia tak jak koleżanka Mikołajka?
Powiem ci anaklim że ja zaczynam się zastanawiać nad Kajem teraz Bardzo pięknie mi to pasuje do "naszego" nazwiska
Ale wiem jak to jest jak ty już przywykniesz do jakiejś idei, a tu ci wpada ktoś i zmienia wszystko :-) A jeśli Kajek powie Jadwinia tak jak koleżanka Mikołajka?
Powiem ci anaklim że ja zaczynam się zastanawiać nad Kajem teraz Bardzo pięknie mi to pasuje do "naszego" nazwiska
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kasiu - ta, któa ja znam...no ładna cholera niezwykle, ale trochę pustawa..... Wic przeważa raczej złe skojarzenia....I zostanę przy Zuzannie, bo choć podoba mi się Maja, to pies mojej ciotki się tak nazywa....
Podziel się: