aaaaaaaaa u nas nadal nic...............z Tymonkiem było błyskawicznie.....szkoda....ale moze drugie sie uda zrobic synka to wtedy bedzie Tymek..........
moj maz ma nagle wiele pomyslow.....i mnie wkurza....bo jak mial byc chlopiec to twierdzil, ze dla chlopca wybiera ON, a ja moge pozniej dla ewentualnej corci.........no to teraz jak sie okazalo, ze jednak bedzie dziewuszka......to oczywiscie chlopina ma milion pomyslow, a co najlepsze............kazde, ktore wymysli jakos bardzo mu sie podoba.............
nie wiem czy to facet za punkt honoru przyjmuje, zeby jego SYN mial meskie imie i to jest wazne, a cora to juz jaka by nie byla.......
Emilia- bardzo jemu odpowiada...........a mi tak srednio.......bo co komus mowie, ze moze Emilka to wszyscy mowia, ze wszystkie Emilie jakie znaja jakie powalone sa..................sorry, jesli kogos urazilam...........no i juz mi sie tez odwidzilo.......
oooo obrzydzilo..........to chyba dobre slowo............ludzie to potrafia wplynac na psyche czlowiekowi co???
miala byc
Milena (od poczatku byl taki pomysl gdyby sie okazalo potrzebne babskie imie)...........ale cos mi dlugo brzmi z nazwiskiem..........no i nie chcialabym raczej, zeby mowili do niej Milka (jak ta krowa milka z tej czekolady brrrr), a mojemu mezowi juz sie wymsknelo do kolegi..........no wiesz moze bedzie
Milka brrrrrrrr
podoba mi sie
Lena, ale to ostatnio taaaaaaaaaaaaaakie na topie, ze az strach, wiec wymyslilam sobie
Julie, bo mam nadzieje, ze juz moda troche na Julcie minela, bo ludzie teraz oryginalnie staraja sie wymyslac, wiec moze...............
a i
Julia pasowalo by nam do nazwiska na J no i do drugiego imienia po mamusi Julia Joanna J.
no i czytam tu, ze wszystkie Julcie to ładne, fajne dziewczyny (jak Jula od naszej Ewy)..........to mnie przekonuje, ale.......czy zawsze musi byc jakies ALE????????
wyczytalam, ze dla dziewczynki urodzonej pod znakiem panny nie bardzo sie nadaje...............kurde............ale mam metlik w glowie............pomozcie, co????
jej, ale sie rozpisalam..............upsss......
a jeszcze tylko chcialam dodac, ze
Liwia tez mi sie podoba bardzo........piekne nie???
sama nie wiem....moze poczekam, az sie dzieciatko urodzi i wtedy zdecyduje jak juz ja bede widziala......
a moj maz mowi....nie mow do brzucha ONA.....moze jednak bedzie niespodzianka i wyskoczy Tymek........czujecie???z tymi chlopami trzy swiaty normalnie.....