reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Ratunkuuuuuuu!!!
P wymyślił imię dla chłopca: Leopold:szok:. I co Poldek mają na niego wołać? Wkurzyłam się:wściekła/y:.

nie.... może chodziło bardziej o Leo....jak wiesz....ten nasz słynny juz holenderski trener....a swoja droga Leopold to brzmi dumnie!!!!!a i dostojnie!!!!serio!!!:-)

ostatnio slyszałam, że sie rodzi coraz wiecej Euzebiuszy...jak wiecie...Ebi Smolarek!!!:tak::-D;-):-) też fajnie, nie??

reklama
Leo to raczej od Leonarda...

Poldek mi się kojarzy z książką "Podróż za jeden uśmiech" super lekturka;-)
Ale nic na siłę Kama:tak::tak: daj mężowi do zrozumienia że niespecjalnie ci się podoba;-)

Dziewczyny! Postęp, chyba już mu powoli przechodzi. Moje metody przekonywania działają:cool2:.( Albo tylko tak mi sie zdaje).
Fakt- oryginalne. Ale jakoś wolę Michała, ewentualnie Karola:tak:.

A my mamy problem z imieniem :confused: jakos nic nie mozemy wybrać pustaka w głowie
Jakies propozycje poprosze imion nie typowych dla płci obydwu :-)

Witam wszystkie mamusie i ich brzusie:-)
My wybraliśmy imie dla synka Sebastian:tak:
(choc teścią strasznie się nie podoba-mojej siostrze tez nie:no:)

reklama
A nam się znowu wzięło i się zesrało... Oboje doszliśmy do wniosku, że Mercedes, pomimo tego, że nam się strasznie podoba jest dramatycznie kontrowersyjne, nawet tutaj. Jak Kaj powiedział o tym dzieciom w klasie to nikt mu nie uwierzył, wszystkie dzieci myślały, że zmyśla i śmiały się. Dało nam to do myślenia. Możemy się uprzeć, tylko po co? To imię ma nasza córka nosić całe życie, możemy ją skrzywdzić:(
No i zaczyna się od nowa..............

Do góry