reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

reklama
Witam dziewczyny jestem tu nowa :) jestem w 18 tyg ciazy:) W 20 tyg bede miala 2 USG wiec dowiemy sie jaka bedzie plec maluszka i ile nie zakryje co tam ma ;) Wiec jesli bedzie dziewczynka to albo Nadusia albo Nicole wiec teraz mam dylemat ,a jezeli chlopczyk to wybierał mój chlopa i wybral imie Shon z tego wzgledu ze mieszkamy w UK no ale z tym imionkiem bede musiala sie jeszcze zastanowic ;) mi sie osobiscie podoba imie Nicolas :) Pozdrawiam

Mój syn będzie miał na imię Błażej, córcia Lena zastanawiam się czy nie nadać jej dwóch imion Lena Weronika,28.9.września poznam płeć dziecka :)

Synek znajomych nazywa sie Aleks ..po prostu, nie Aleksander ale Aleks ..
tak ma w akcie urodzenia... i nikt nigdy nie nazwie go Olek hehe, fajnie.
Myśmy tez o tym myśleli za nim znaleźliśmy imie Dorian.
A teraz...no trudno..ale są do nasi bardzo dobrzy znajomi wiec dla następnego dzidzia będziemy musieli szukać czegoś innego.
A według lekarki prawdopodobnie będzie chłopczyk :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :) No to ja jestem chyba tradycjonalistką :) Nie znam jeszcze płci i z tym muszę poczekać do 6 października (jeśli zdecydujemy się wiedzieć, bo ciągle się zastanawiamy). I tak jeśli będzie chłopiec, a wszyscy mówią, że będzie :) to już jesteśmy zdecydowani - po dziadkach i pradziadku będzie Jan - ani mój tata ani dziadek nie doczekali tego momentu i to na ich cześć, a że dziadek od strony tatusia też ma Jan to będziemy mieć Jana Juniora :) Nad dziewczynką jeszcze się zastanawiamy, ale to też będzie bardziej tradycyjne imię. Zuzia, Hania, Zosia. Te biorę pod uwagę :) Wszytko się okaże 6 października :)

heh a u Nas jeśli będzie dziewczynka to Wiktoria a jeśli chłopiec to Wojciech Wacław ( dla chłopca imiona po naszych dziadkach a tak fajnie mi się wydaje, ze to zestawienie razem wygląda)

A my mamy jedną propozycję dla chłopca - Mikołaj, alternatywy na razie brak. Dla dziewczynki zero pomysłów.

reklama
Do góry