reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Harsh - ja jak wiesz zdecydowałam się na x-landera, kolor jungle (zielony), oglądałam też ten kolor carbon (czarny), wiem, że Ty jesteś zwolenniczką ciemniejszęgo kolorku ale ten jest taki strasznie... czarny :szok: szczególnie ta gondola, trochę mi się tak skojarzyło, że to dziecko będzie wyglądać jak w trumience :szok::szok:
sory za skojarzenia..

ale spacerówka carbon prezentuje się już o niebo lepiej..

mi sie bardzo podoba arctic, a K. volcano..tylko sie boje,ze beda sie brudzic szybko....jungle tez jest super,tylko,ze my nie mamy nic zielonego :)

a w ogole kto ma maxi cosi mura? bo mam pytanko....

Dziewczyny jeszcze zastanawiamy się z mężem nad ABC Design 3 TEC, co o nim myślicie, macie jakieś info o tych wózkach? .. o taki dokładnie używany:
CIMG5734.jpgCIMG5727.jpgCIMG5731.jpgcimg5732-1.jpgCIMG5728.jpgcimg5735-1.jpgCIMG5733.jpgCIMG5737.jpgCIMG5736.jpgCIMG5730.jpg
pencil.png

ja się tylko wymądrzę, że 3 kołowe spacerówki są wywrotne. jeśli dziecko się wychyli, to nieszczęście gotowe :no: a o samym modelu nic nie wiem...

ja się tylko wymądrzę, że 3 kołowe spacerówki są wywrotne. jeśli dziecko się wychyli, to nieszczęście gotowe :no: a o samym modelu nic nie wiem...

a ja się wymądrzę, że niekoniecznie:no: wszystko zależy od kół.

quinny-speedi-sx-twilight.241033.2.jpg

ja mam taki wózek i możecie wierzyć lub nie, ale nie jest wywrotny, przetestowaliśmy w średnio wysokich Tatrach w błocie, na plaży, w zaspach, naprawdę extremalne trasy miał.

wredniak tym małym kółeczkiem z przodu zakopiesz się przy najmniejszej nierówności. Nawet nie mówię o plaży czy śniegu tylko o wertepach zwykłych.

reklama
Wredniak ogladałam kiedys espiro był bardzo podobny do tego co pokazałas i był bardzo nie stabilny.
Co do trojkołowych to one sa dobre na ekstremalne warunki jak pisze Madzik ale trzeba bardzo uwazac np przy podjezdzaniu pod kraweznik czy przy wsiadaniu do autobusu,tak mowiła mi kumpela ktora ma trzykołowego xlandera

Do góry