reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Wredniak - ten Bexa, bardzo fajny, duze koła, waga tez dośc przyjazna:)

Aga - fajnie się prezentuje Wasz wózeczek.

My tez w końcu zakupilismy juz furke dla Małego, o ile Emek zakupkami ciuszkowymi to sie w ogóle nie interesował, to zakup wózka tak go przejął, co majmniej jakbysmy samochód kupowali:) Wybierał, przebierał, jeździł po sklepie, sprawdzał i cieszył sie przy tym jak dziecko, aż miło było na niego patrzeć.

2010 VISTA Stroller

Muszę Wam powiedzieć, że bardzo żałuję, ze nie ma mnie w POlsce, macie taki wybór wszystkiego, a szczególnie wózków, naprawdę aż miło patrzeć. TU nie dość, że wybór marny, bo europejskie firmy maja kłopot, aby tu sie przebić, to jeszcze kazdy wóżek jest sprzedawany goły i bosy, tżn, prawie wszystko trzeba do niego dokupić osobno, co w niektórych przypadkach podnosi cenę wózka i połowę, albo ją podwaja. O parasolce, torbie na pieluszki i innych gadżetach, to mozna pomarzyć aby były w zestawie. Wiadomo, ze prawie kazdy dokupi, bo jest potrzebne. Krwiopijcy normalnie!

Asco, ja wlasnie dzisiaj szukalam uppababy! Bo mi sie spodobaly bardzo, ale u nas na ebay tylko sa... zobacz- ty chcesz europejski, a ja chce taki ktory u was dostepny :-D

reklama
Harsh - tak to jest, ze wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma.

Zdecydowaliśmy się ten, bo chyba jest to, najpszy jaki udało się nam tu znależć w sklepach, nie za cięzki, łatwo się składa i wszystko wymienia, zawraca w miejscu, amortyzowany, duże koła i największy kosz na zakupy jaki widziałam przy wózkach tutaj dostępnych, ale kolorów nie mają wielu do wyboru, żadnych prawie dodatków w zestawie ani adapteru do car seat.

Cena tutaj - 800$+podatek (13,5%), więc nie tanio, my go kupilismy na boxing day, za 600$ - tez nie tanio, ale dwie stówki zostały na car seat dla Małego. W USA jest chyba troszkę tańszy niz w Kanadzie. My mamy zielony, stoi w domku i czeka na swojego małego właściciela!

Do góry