reklama
H
Harsharani
Gość
Popieram Madzik 
To zalezy od wozka i jego wywazenia.
Wiem, ze to moze troche chamsko zabrzmi, ale jezeli chodzi o joggery (czyli wozki 3kolowe) to nie mozna kupowac tych tanszych, bo sa bardzo niestabilne, a poza tym- starac sie szukac duzego kola....
Nawet quinny buzz (czyli dosc drogi) ma duzo recenzji negatywnych pod tym wzgledem...A ten co Madzik wstawila wlasnie duzo osob poleca
A warto wybierac joggery z dosc duzym kolem przednim, bo wtedy troche lepiej sie ta cala waga rozstawia.
Po drugie...
Warto wybierac sprawdzone firmy..I tak np teutonia robi super joggery...podobnie Baby Jogger City..
Ja z Olem mialam taki..troszke starszy model ( i pomaranczowy):
Zobacz załącznik 317630
I tez moge polecic
To zalezy od wozka i jego wywazenia.
Wiem, ze to moze troche chamsko zabrzmi, ale jezeli chodzi o joggery (czyli wozki 3kolowe) to nie mozna kupowac tych tanszych, bo sa bardzo niestabilne, a poza tym- starac sie szukac duzego kola....
Nawet quinny buzz (czyli dosc drogi) ma duzo recenzji negatywnych pod tym wzgledem...A ten co Madzik wstawila wlasnie duzo osob poleca
A warto wybierac joggery z dosc duzym kolem przednim, bo wtedy troche lepiej sie ta cala waga rozstawia.
Po drugie...
Warto wybierac sprawdzone firmy..I tak np teutonia robi super joggery...podobnie Baby Jogger City..
Ja z Olem mialam taki..troszke starszy model ( i pomaranczowy):
Zobacz załącznik 317630
I tez moge polecic
madzikm
Mamy lutowe'07
ola to prawda, nieco inna jest technika podjeżdżania na krawężnik
piszecie, że wózki na klatce będą stały.....u mojej znajomej w bloku (spółdzielnia mieszkaniowa, nie wspólnota).....jest wywieszona informacja, że ZABRANIA się zostawiania pod drzwiami rzeczy osobistych typu wózek, parasol, buty itp. gdyż utrudnia to przejście innym mieszkańcom
dla mnie to jakieś dziwne
przecież płacą normalnie czynsz i nie wolno wózka postawić

piszecie, że wózki na klatce będą stały.....u mojej znajomej w bloku (spółdzielnia mieszkaniowa, nie wspólnota).....jest wywieszona informacja, że ZABRANIA się zostawiania pod drzwiami rzeczy osobistych typu wózek, parasol, buty itp. gdyż utrudnia to przejście innym mieszkańcom

Madzik czasem te klatki sa tak waskie ze faktycznie jak stoi np wozek to ciezko przejsc albo sie minac z druga osoba,u mojej mamy (wielka płyta) jest specjalna wozkarnia i tez czest były apele społdzielni zeby ja oproznic bo ludzie tam trzymaja graty zamiast wozkow
u mnie jak stoi rzad wozkow to zajmuje połowe szerokosci korytarza i tez jest ciasno,no ale coz tak teraz buduja
Haaa, nasze 4 kolka sa juz w domu :-)
Co sie nameczylismy, zeby go rozkminic
a jak cudowalismy, zeby pasy w foteliku zapiac ;-) smiechu warte. Ale dojdziemy do wprawy :-) sam stelaz dosyc ciezki jak dla mnie teraz, bo kolka swoje waza, ale prowadzi sie super :-)
Kicius nie chcial testowac ;-) bardziej go pudla interesowaly
Jaja byly jak probowalismy go zlozyc. Musialam instrukcje obslugi otworzyc ;-)

Takie zdjatka na szybko, bez zawartosci niestety ;-)
Co sie nameczylismy, zeby go rozkminic

Kicius nie chcial testowac ;-) bardziej go pudla interesowaly
Jaja byly jak probowalismy go zlozyc. Musialam instrukcje obslugi otworzyc ;-)

Takie zdjatka na szybko, bez zawartosci niestety ;-)
haaa, nasze 4 kolka sa juz w domu :-)
co sie nameczylismy, zeby go rozkminicA jak cudowalismy, zeby pasy w foteliku zapiac ;-) smiechu warte. Ale dojdziemy do wprawy :-) sam stelaz dosyc ciezki jak dla mnie teraz, bo kolka swoje waza, ale prowadzi sie super :-)
kicius nie chcial testowac ;-) bardziej go pudla interesowaly
jaja byly jak probowalismy go zlozyc. Musialam instrukcje obslugi otworzyc ;-)
Zobacz załącznik 317932Zobacz załącznik 317933Zobacz załącznik 317934
takie zdjatka na szybko, bez zawartosci niestety ;-)
świetny ten wózek! :-) co to za model?
Ostatnia edycja:
buziaczek1
Fanka BB :)
no aga fajnie sie prezentuje oby wam posluzyl;-)
jako ze my znowu mamy dylematy to takie pytanie ktoras z marcjanek wie cos o tym wozku?? OrsoLinea Mille 3in1
jako ze my znowu mamy dylematy to takie pytanie ktoras z marcjanek wie cos o tym wozku?? OrsoLinea Mille 3in1
iCandy Apple :-)świetny ten wózek! :-) co to za model?
W Polsce chyba niedostepny, chociaz taz widzialam na allegro.
Fotelik firmy Recaro :-) po obmacaniu w domu przekonalam sie do niego, i juz nie zaluje tak bardzo Maxi Cosi ;-)
Juz nie moge sie doczekac jak Niuniek bedzie w nim jezdzil :-) hi
buziaczek, wyglada bardzo solidnie i nie ma malych kolek ;-)
buziaczek1
Fanka BB :)
obys po centrach handlowych nim pojezdzila;-)

reklama
iCandy Apple :-)
W Polsce chyba niedostepny, chociaz taz widzialam na allegro.
Fotelik firmy Recaro :-) po obmacaniu w domu przekonalam sie do niego, i juz nie zaluje tak bardzo Maxi Cosi ;-)
Juz nie moge sie doczekac jak Niuniek bedzie w nim jezdzil :-) hi
Dzięki, właśnie próbowałam go znależć, ale raczej go nie ma, bo na allegro cisza
-------
A CO SĄDZICIE O TYM WÓZKU?
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (1400973100) - Aukcje internetowe Allegro