reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Kasia K-Z - mam jedno pytanie do Ciebie bo chyba sie zdecydujemy na ten wózek co ty :) tylko powiedz mi, jaki fotelik Maxi cosi pasuje? bo troche sie nie znam, a chcialabym miec fotelik na stelazu, czy trzeba miec jakies adaptery? czy idealnie pasuje do stelaza? i jaki|?

Z tymi fotelikami to masz do wyboru trzy wersje. Możesz kupić fotelik w komplecie firmy Baby Boom (ale w tym przypadku to kolorki tylko niebieski i brąz) możesz zamówić przez internet komplet wózek głęboki i spacerowy plus fotelik maxi cosi i oni w komplecie dają adaptery. Tu masz adres sklepu z którego ja zamawiałam nasz wózek:
Wyniki Wyszukiwania : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
A jeśli kupisz używany fotelik maxi cosi model citi lub cabrio to dopytyałam, można zamówić w tym sklepie same adaptery lub na 99% pasują z mutsy do maxi cosi.
Miło mi, że się zdecydowaliście na taki wózeczek jak my, zawsze można razem spostrzeżeniami się wymienić.
Tak patrzę cenowo to ja zamawiałam trzy dni przed świętami, wózek przyjechał 23 grudnia a cena była niższa o 100zł.
A kolorystyka jest pełna i wózka i fotelików. Tylko zastanawia mnie kolor zielony wózka.
piaskowy_gond.jpg to ma być ten sam kolor 074189bd-1a10-45d8-94e2-ce60c9bfe309_product.jpg

Z tymi fotelikami to masz do wyboru trzy wersje. Możesz kupić fotelik w komplecie firmy Baby Boom (ale w tym przypadku to kolorki tylko niebieski i brąz) możesz zamówić przez internet komplet wózek głęboki i spacerowy plus fotelik maxi cosi i oni w komplecie dają adaptery. Tu masz adres sklepu z którego ja zamawiałam nasz wózek:
Wyniki Wyszukiwania : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
A jeśli kupisz używany fotelik maxi cosi model citi lub cabrio to dopytyałam, można zamówić w tym sklepie same adaptery lub na 99% pasują z mutsy do maxi cosi.
Miło mi, że się zdecydowaliście na taki wózeczek jak my, zawsze można razem spostrzeżeniami się wymienić.
Tak patrzę cenowo to ja zamawiałam trzy dni przed świętami, wózek przyjechał 23 grudnia a cena była niższa o 100zł.
A kolorystyka jest pełna i wózka i fotelików. Tylko zastanawia mnie kolor zielony wózka.
Zobacz załącznik 316482 to ma być ten sam kolor Zobacz załącznik 316487

Dzięki za odpowiedz :) my sie zdecydowalismy na czerwony, a odnosnie fotelika to jeszcze zbaczymy, czy zamowimy komplet czy bedziemy cos kombinowac z tym maxi cosi, musze to jeszcze z mezem przegadac :) co do koloru to nie mam pojecia jak z tym zielonym, ja na allegro widzialam zielony w tym drugim kolorze :)

a to nasz czerwony, mam nadzieje, ze na zywo jest jeszcze ładniejszy :) a i koła chcemy ze szprychami koniecznie.
05.jpg

Takim czerwonym śmigałam po sklepie i też byliśmy zdecydowani na czerwony (nie jest tak wściekle czerwony jak na fotce) ale dziadkowie kupowali wózek w prezencie to pozwoliliśmy im wybrać kolor i wybrali brąz z pomarańczem. A koła mamy z plastikowymi felgami tak też nad tymi szprychami myślałam ale doszłam do wniosku, że dużo jeździmy nad morze i teraz sypia solą po tych chodnikach i te metalowe mogą rdzewieć i wybraliśmy opcje plastikowych.

No to jak dziadkowie mieli do wyboru to oczywiscie :) powiem Ci szczerze, ze wszystkie te kolorki mi sie podobaja :) mówisz, ze czerwony nie taki wściekły? to jeszcze lepiej. liczę na to, że mi ten wózek sprowadzą do sklepu, chciałabym zobaczyc go na zywo przed zakupem, ale jak nie da rady to i tak go w ciemno zamowie.

AnCia93 powiem ci że zaczynam się nad nim zastanawiać :) Bardzo ładny, niedrogi i nie taki znów ciężki. jakoś dam radę na trzecie piętro. Gratuluję wyboru, oby służył długo!

reklama
Do góry