reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

A ja zamawiam Tako Jumper X. Pojeżdziłam sobie po sklepie i po mieście też bo koleżanka taki ma i z tych tańszych (1200zł) nam się spodobał najbardziej. Moje znajome które go używają są zadowolone więc mam nadzieję ze i ja będę. A jest taki wybór tych wszystkich wózków że już dostaję oczopląsu i im więcej oglądam to już w ogóle nie wiem co chcę...

Kol2[1].jpgKolor wybraliśmy taki;) może być? A jest ich do wyboru chyba z 30...

TAKO JUMPER X MODEL 2010! 51x KOLOR 11x GRATIS!!! (1388949426) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się tylko czy nie lepiej z szarymi kołami? Tylko akurat przy tym kolorze są czarne. Dobrze to wygląda z tymi kołami czy lepsze byłyby jasne? We wszystkich są jasne tylko przy tym co chcę ciemne i może dlatego taki dylemat;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja zamawiam Tako Jumper X. Pojeżdziłam sobie po sklepie i po mieście też bo koleżanka taki ma i z tych tańszych (1200zł) nam się spodobał najbardziej. Moje znajome które go używają są zadowolone więc mam nadzieję ze i ja będę. A jest taki wybór tych wszystkich wózków że już dostaję oczopląsu i im więcej oglądam to już w ogóle nie wiem co chcę...

Zobacz załącznik 316723Kolor wybraliśmy taki;) może być? A jest ich do wyboru chyba z 30...

TAKO JUMPER X MODEL 2010! 51x KOLOR 11x GRATIS!!! (1388949426) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się tylko czy nie lepiej z szarymi kołami? Tylko akurat przy tym kolorze są czarne. Dobrze to wygląda z tymi kołami czy lepsze byłyby jasne? We wszystkich są jasne tylko przy tym co chcę ciemne i może dlatego taki dylemat;)

ja bym wzięła z jaśniejszymi, ale tylko przez to, że sama wybrałam w swoim jasne;-) może dałoby się podmienić te kółka jak ci zależy. choć w sumie fajnie się taki prezentuje

Skarletka myślę że sie da wymienić stelaż na srebrny i kółka też, przecież te części są wymienne wszystkie... Na większości aukcji było dopisane że da się wymienić.

Skarletka myślę że sie da wymienić stelaż na srebrny i kółka też, przecież te części są wymienne wszystkie... Na większości aukcji było dopisane że da się wymienić.
A mi sie podoba w takiej wersji orurowania:) ten kolor akurat kojarzę ze to taki co szukaliście- mi z czerwieni podoba się jeszcze ta wersja czerwony z kołami:)

Ewi z tym czarnym ładnie wyglada ale ja tez bym wolała srebrne.Czytałam na ''Lutowkach'' ze tam duzo dziewczym bierze tez ten wozek i niektore juz go maja w domu,moze popytaj je jak te kolorkia i jeszcze czytałam cos o wkładach do np fotelika ze tez mozna wybrac kolor bo ktoras ma szary i sie jej nie podoba a nie wiedziała ze mozna zmienic;)

Zadzwoniłam do gości i powiedział że nie ma problemu z wymianą stelaża i kół tylko wycofali kolekcję PIK czyli i ten mój i muszę inny wybrać. No kuźwa... powinien uwzglednić w aukcji bo ja akurat ten chciałam a już zapłacone za niego!!! Stwierdził że trochę jego wina więc moze oddać kasę albo żebym poczekała bo będzie nowa kolekcja za jakiś tydzień... No to poczekam bo w sumie i tak nie mam go gdzie trzymać...

reklama
Do góry